diumenge, 21 de maig del 2017

Festival dels guerrers (i XII)

Anterior



CAPÍTOL 12

Lluny del Llac Umberbool, les ruïnes del temple sagrat dels gungans estaven localitzades en una densa jungla de Naboo. Dos quilòmetres a l'est de les ruïnes, una antiga i malmesa nau estel·lar descansava en una clariana del sòl de la jungla. Tenia unes vores agudes i angulars, i havia estat coberta d'una xarxa verda fosca de camuflatge que l’ocultava de la vista de qualsevol que pogués haver passat.
Un droide de plaques de crom sabia exactament on trobar la nau estel·lar. El droide tenia un pit en forma de barril i extremitats esquelètiques, i sotraguejava per la rampa fins al pont de la nau estel·lar. Dins el pont, el droide va caminar cap a un home humanoide de pell blava, de pèl negre que estava assegut al seient del Capità al centre de comandament central. L'humanoide portava un car uniforme vermell, meticulosament entallat, que feia joc amb el color dels seus ulls. Les seves botes negres de cuir estaven tan polides que brillaven sota els llums tènues del pont. Es va balancejar en el seu seient, va apuntar amb la seva mirada d'ulls vermells a droide de crom i va dir:
-Informa.
-Un droide i una mina van ser desarmats en la bombolla de l'assentament en el Llac Umberbool, -va afirmar el droide en una veu sintetitzada-. El submarí i tres droides a bord van fallar a llançar un torpede a la bombolla de la sorra dels gungans. Creiem que van ser capturats.
-Excel·lent, -va respondre l’humanoide-. Això és millor que si haguessin llançat el torpede a la sorra.
El droide va parpellejar amb els seus fotoreceptors.
-Disculpi’m, senyor, però no entenc la seva lògica.
L'humanoide va sospirar. Odiava explicar les coses als droides.
-Vaig enviar aquests droides i al submarí a l'Estany Umberbool per mantenir els gungans ocupats i lluny de les ruïnes sagrades. Els gungans probablement tractaran de desmuntar el submarí i els droides, buscant pistes del seu origen. Per quan sàpiguen la veritat, la nostra feina ja estarà feta i farà temps que ens haurem anat.
-Però haurem perdut el submarí i els droides, -va assenyalar el droide.
-Poden ser reemplaçats, -va dir l’humanoide-. A més, ara que no hem de carregar de tornada el submarí a la nau, fins i tot tindrem més espai per als artefactes. I com més estàtues agafem, més ric seré.
-Sí, Capità Swagg, -va respondre el droide. Tot i que el droide sovint trobava difícil entendre al seu amo, el droide havia d'admetre una cosa: el Capità Swagg era un pirata molt astut.

Continuarà...

SEGÜENT AVENTURA: PIRATES DE MÉS ENLLÀ DEL MAR

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada