dimarts, 23 de maig del 2017

Pirates de més enllà del mar (X)

Anterior



CAPÍTOL 10

El Capità va ser sorprès per la salutació que va rebre quan va sortir de la nau estel·lar pirata amb el Representant Been. No només hi havia el Cap Nass, Lob Dizz, i la Major Fassa presents, sinó també trenta escamots del Gran Exèrcit Gungan. Els soldats reunits animaven mentre Tarpals i el Representant Been descendien de la rampa d'aterratge.
-Tusa hasfet muito bé, Capità Tarpals, -va dir el Cap Nass mentre donava un copet a Tarpals a l'esquena-. Buona cuosa qüe tusa vingués aqüí a tempo. Tusa hasfet a nosa muito orgulliosos, die portiar die tornadia lies estàtues robades.
-Misa tem qüel Capità Swagg ha escapiat a l'espai, -va admetre Tarpals.
-Millore qüe il estigué fora die Naboo qüe en ell! -professà el Cap Nass.
-Discuolpimisa, Cap, -va interrompre la Lob Dizz-, pro stà okey dokey si misa mira nela nau pirata? Puotsier misa trobi unia mica die tecnologia útil.
El Cap Nass va assentir i Lob Dizz feliçment va saltar cap a la rampa i va entrar en el navili pirata. Després que s'anés, el Capità Tarpals es va tornar cap al Cap Nass i va fer un gest als escamots reunits.
-Han rebut il missatge ail Llac Umberbool? -va preguntar Tarpals.
-És correctuo, -va dir el Cap Nass-. I hanvingut il més ràpid qüe hanpogut.
El Representant Been va mirar per sobre a les tropes i va suggerir:
-Descarregueu lies estàtues dila nau pirata mantindria lies tropes muito ocupadies.
El Cap Nass estava d'acord, i aviat els gungans estaven tots seguint les ordres del Representant Been de moure les estàtues de tornada a les seves posicions adequades en el lloc sagrat. Tarpals estava a punt d'unir-se quan la Major Fassa li va arribar i li va dir:
-Misa procupiada poreil amo Binks. Ell mai arribià lloc sagrat.
Jar Jar! Tarpals s'havia oblidat completament d'ell, i de sobte es va trobar malament, en pensar en com havia deixat a Jar Jar al bosc.
-Qüelcom va malament, Capità? -va preguntar la Fassa.
-No, -va dir Tarpals mentre retrocedia de la Fassa-. Misa sol... Recorda qüe misa tie qüe fazuer unia cuosa.
Fassa va observar a Tarpals mentre corria lluny del Temple cap als boscos. Ella no sabia el que Tarpals havia de fer, però era obvi que tenia molta pressa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada