dimarts, 18 de setembre del 2018

Relats recopilats Galaxy Guide (XVII)

Anterior


17 Especialment capacitada

Galaxy Guide 10: Caça-recompenses
Capítol 1: Caça de recompenses: La professió, els professionals
Autor: Rick D. Stuart
 0-4 DBY

 

—Passi, caçadora Rill. Assegui's.
—Gràcies, governador. A què dec aquest honor?
—Com a caçadora de recompenses imperial d'elevada reputació, ha cridat la meva atenció gràcies a la recomanació de Sener, de l’OIS. Tinc a les meves mans un problema particularment delicat, un pel qual necessito una dona amb les seves habilitats especials.
—M'afalaga, governador.
—En absolut. Només estic constatant allò obvi. Recentment he descobert proves irrefutables que apunten a la presència d'una gran xarxa rebel clandestina a la ciutat. Aquests individus estan liderats per un agitador i organitzador rebel molt especial. Un les accions passades del qual han demostrat més de cent vegades la seva traïció, però que, fins ara, hem estat incapaces d'identificar... No l'avorriré amb detalls innecessaris. N'hi ha prou amb dir que, a causa d'un lleuger error de càlcul, el líder de la resistència rebel ens ha permès, per fi, descobrir la seva identitat. Aquí és on entra vostè, caçadora Rill. Vull que algú amb les seves úniques habilitats vagi i capturi a aquest individu. Alguna pregunta?
—De moment, només una, governador. Necessito saber quina edat té aquest líder rebel.
—Hmmm, deixi que ho miri. Ah, sí, aquí està... El seu pare té 47 anys estàndard... Té alguna pregunta més, caçadora Rill?
—No. Gràcies, governador.
—Llavors, puc esperar que comenci immediatament?
—Per descomptat, governador, immediatament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada