dijous, 20 de setembre del 2018

Relats recopilats Galaxy Guide (XVIII)

Anterior


18 Oferta excessiva

Galaxy Guide 10: Caça-recompenses
Capítol 1: Caça de recompenses: La professió, els professionals
Autor: Rick D. Stuart
 0-4 DBY

—Secretari Greal, porti aquesta llista de caça-recompenses que li vaig demanar que em preparés.
—Senyor, sé que té una clara preferència pels caçadors imperials, però la situació actual pot requerir l'ús de caçadors del gremi o independents. Després de la meva recerca, he determinat que en aquests moments a Ciutat Feris hi ha quatre caçadors diferents disponibles per ser contractats. Són els següents:
»Primer, està Saulis Pau. És un caçador imperial, antic membre de l'exèrcit imperial, llicenciat després que greus ferides de guerra requerissin nombroses pròtesis cibernètiques. Encara que ja no és apte per al servei en el front, manté una alta destresa amb nombrosos tipus d'armes i explosius. Igualment important, és algú que pot actuar amb cert grau de discreció. Va ser Pau qui va fer aquest petit «favor» al Governador Heas el mes passat. És de fiar, algú que sap com mantenir la boca tancada.
»En segon lloc està Lafek Iss, un membre del gremi de la Casa Salaktori. Mestre de l'electrònica i expert informàtic, amb entrenament addicional en programació de droides i mesures de contravigilància. Té reputació pel seu secretisme i prefereix treballar sol.
»Després està Jasis Temm, antic propietari i president de Sistemes de Defensa Hadlress S. L., a Hadlress. Enginyer mecànic i consultor de seguretat del Prefecte Ilanda. Va vendre la companyia fa dos anys per 4600 milions de crèdits i ara prefereix aplicar el seu coneixement de forma més «pràctica».
»Finalment, està Quantana. Va començar com un nen dels carrers de l'Estació Lopor. Sembla tenir un fort sentit de la família i la lleialtat; usa els seus fons per suportar a una nombrosa família amb un historial de problemes mèdics. Intel·ligent, fred sota pressió. Mai ha perdut una «adquisició» fins ara.
—Gràcies, secretari Greal. A la llum de la manera que el nostre competidor ens ha estat pressionant últimament, crec que necessitarem a tots aquests individus. Asseguri's que la propera remesa de recompenses estigui registrada al més aviat possible. És hora de convertir-me en un ocupador que doni igualtat d'oportunitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada