dimarts, 12 de novembre del 2019

Rogue One NJ (i LXVI)

Anterior


CAPÍTOL 66

A bord del creuer d’en Raddus, un tripulant va descarregar els plànols de l'Estrella de la Mort en una targeta de dades, tal com Raddus li havia ordenat. Després va agafar la targeta i es va allunyar del pont de comandament amb una missió que complir.
Els passadissos de la nau es desbordaven amb membres de la tripulació que tenien les seves pròpies missions. El destructor estel·lar de Darth Vader s'havia col·locat al costat de la nau; seria només qüestió de minuts abans que el Lord Sith i el seu grup abordessin el creuer rebel.
El tripulant va córrer cap a una porta de seguretat que havien tancat prematurament. En una situació normal hauria tractat d'envoltar-la, anant per un altre camí, però ja no tenia temps. Va començar a colpejar la porta per cridar l'atenció dels seus companys de l'altre costat de la porta, perquè l'obrissin, però els controls estaven embussats.
Va agafar a diverses persones que passaven per allà perquè li ajudessin a obrir la porta fent palanca amb les seves pròpies mans. La gent de l'altre costat va fer el mateix, esforçant-se al màxim. El temps que haguessin volgut tenir per obrir es va esvair quan Darth Vader va entrar al passadís.
El tripulant va escoltar primer el terrible so de la respiració del Lord Sith. Llavors va mirar cap enrere i va veure un sabre de llum vermell emergir de la seva empunyadura.
Alguns dels qui estaven juntament amb el tripulant es van voltejar i van obrir foc contra Vader, però ell va desviar els seus trets amb el sabre. Després va alçar la mà i un dels rebels va sentir una força invisible arrabassant-li el blàster.
El tripulant va seguir empenyent la porta amb una força impulsada pel terror. Es va lliscar amb prou feines una mica.
El tripulant va agafar la targeta de dades i la va ficar a través d'una obertura. Algú de l'altre costat la va agafar i el tripulant va poder escoltar com aquell home corria per la seva vida. No obstant això, abans que el tripulant pogués fins i tot girar-se, alguna cosa el va empènyer lluny de la porta.
L'home que havia pres la targeta, Toshma Jefkin, va córrer pels passadissos de la nau fins que va aconseguir arribar al moll del creuer. Aquí va veure la seva meta: una nau de setge alderaaniana anomenada Tantive IV.
Quan Toshma va abordar la nau, aquesta va desenganxar del moll. Sense alè, li va donar la targeta d'informació a una dona que al seu torn la va portar al capità de la nau, Raymus Antilles.
El Capità Antilles estava feliç de ser el custodi de la targeta de moment, però sabia que no era el destí final d'aquesta.
—Assegurin-se de tancar les comportes d'aire —va ordenar als seus oficials a càrrec en el pont—. També preparin les càpsules de salvament.
Tota la seva gent es va moure per complir amb les seves ordres. Raymus es va acostar a la dona que vestia una senzilla túnica blanca.
—Sa Majestat —li va dir mentre li lliurava la targeta de dades—. La transmissió que vam rebre.
La filla de Bail Organa, la Princesa Leia Organa, es va girar per rebre la targeta. La va examinar en silenci amb una mirada determinant.
—Què és el que ens van enviar? —va preguntar Raymus, incapaç de contenir la seva curiositat. Què era el que l'Almirall Raddus els havia ordenat que portessin a l'alt consell de l'Aliança, sota qualsevol preu?
La princesa li va mirar. Els seus ulls negres van brillar mentre resumia el contingut de la targeta d'informació en una sola paraula.
—Esperança.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada