divendres, 8 de novembre del 2019

Rogue One NJ (LVI)

Anterior


CAPÍTOL 56

Bodhi mai havia estat tan espantat. Ni tan sols quan Galen Erso el va abordar amb el seu pla per trair a l'Imperi. Tampoc quan finalment va desertar per unir-se als rebels. Ni quan Bor Gullet havia cavat en la seva ment.
La batalla en la pista d'aterratge nou es va propagar amb ell al mig. El foc de blàster li passava tan a prop que sentia com li cremava la pell. El Caporal Tonc va tractar de ser valent. Es va alçar en armes i va començar a tornar-los trets als soldats d’assalt. A causa d'aquesta valentia, el van ferir de mort.
Davant això, Bodhi es va esbalair horroritzat. Amb prou feines feia un moment Tonc estava combatent en contra l'Imperi i ara s'havia anat. L'única cosa que Bodhi va poder fer va ser ajupir-se amb el cable que encara no podia connectar i esperar al fet que tot acabés abans que ell també rebés un tret mortal.
Després, Cassian va començar a cridar-li a través del comm.
—Bodhi, estàs aquí?
El cor del pilot va saltar esperançat. Cassian li havia salvat abans, potser el tornaria a salvar.
—Aquí estic. Aquí estic! Ens han acorralat! No puc arribar a la nau.
Mirava al navili de càrrega imperial que van robar a Eadú. En realitat no estava tan lluny. Amb una ràpida carrera de segur hi arribaria.
Però rajos de blàster omplien l'espai entre la nau i ell. El mateix tipus de trets que acabaven de derrocar a Tonc, un soldat entrenat.
—No em puc connectar! —va dir Bodhi, tractant d'explicar-se.
—Has de fer-ho! —va dir Cassian—. Han de tombar aquesta entrada! Si obren l'escut podem enviar els plànols!
Bodhi es va desesperar. Cassian no el vindria a salvar. En lloc d'això, hauria d’arriscar-se al fet que el matessin.
Així i tot, Bodhi sabia que Cassian tenia raó. Si no connectava aquest cable, tot seria per res. La mort de Tonc i la de la resta dels esquadrons.
Fins i tot, quan els soldats d’assalt arribessin finalment a ell, la seva pròpia mort. Tot seria debades.
Bodhi no podia deixar que això passés. No sense abans intentar-ho amb totes les seves ganes. Va serrar les dents i es va embravir. Va córrer cap a l'espai obert entre el seu amagatall i la nau. Foc de blàster li socarrava per tots costats, però cap tret li encertà de gravetat. Va arribar al navili i d'una estirada va connectar l'extrem del cable a la seva entrada. Bodhi no tenia temps per tombar-se alleujat. Va aferrar la ràdio de la nau i la va encendre.
—Melshi! Melshi! Responguin, si us plau! Hi ha algú aquí?
Ningú va respondre.
—Aquí Rogue One! Rogue One! Que algú respongui!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada