diumenge, 27 d’octubre del 2019

Rogue One NJ (III)

Anterior


CAPÍTOL 3

Jyn s'havia resignat a estar a la presó. Després de fugir d'un costat a l'altre, li donava cert alleujament poder quedar-se en un lloc, per fi.
A més, mirés com ho mirés, no hi havia com sortir d'aquesta, almenys no pels seus propis mitjans. Encara no.
Es trobava amb un destacament. La transportaven juntament amb altres presos cap a un lloc on segurament els posarien a picar pedres o a palejar escombraries fora d'una compactadora o a realitzar qualsevol tasca repugnant que l'Imperi necessités. Tres soldats d’assalt viatjaven en la part posterior per vigilar a cinc presoners, la qual cosa semblaria exagerat, però Jyn no estava interessada a dir-li a l'Imperi com fer el seu treball.
El transport es va detenir. Moments després, una granada magnètica va volar la porta del davant. Trets de blàsters van derrocar als tres soldats d’assalt en un tres i no res i un home armat va irrompre cridant el nom de Liana Hallik.
Jyn coneixia el nom. Era el que havia estat usant quan la van arrestar. Així i tot, es va quedar callada. Però no va importar: el soldat que va entrar després la va reconèixer.
—Vols sortir d'aquí? —li va dir el primer.
Jyn va assentir amb reticència. Després, un tercer soldat es va acostar i li va llevar els grillons. Un dels presoners va aixecar els seus propis grillons cridant:
—Escolta! I jo què?
Jyn va aprofitar la distracció per fotre-li una puntada de peu al primer soldat en l'estómac, derrocant-lo contra el mur. Després li va llançar un cop de puny al segon i va lluitar contra el tercer per sortir. Si aquests ximples li donaven un mitjà per escapar l’usaria, però no volia acabar lligada a ells.
Va córrer cap a la porta oberta del transport, però un gran androide de seguretat imperial li va bloquejar el camí. Era alt i estava fet d'un metall negre resistent; se li va quedar mirant amb els seus ulls brillants. Abans que pogués detenir-lo, la va subjectar del coll i la llançà fortament contra el terra.
—Felicitats —va dir amb una veu masculina i artificial—. Aquesta és una operació de rescat. Si us plau, no et resisteixis.
Jyn va decidir fer-li cas l’androide. Ara com ara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada