dimarts, 29 d’octubre del 2019

Rogue One NJ (XVI)

Anterior


CAPÍTOL 16

L'ombra de l'Estrella de la Mort va caure sobre Jedha. Krennic es delectava davant aquella vista. Havia treballat tant per arribar fins aquí, per fer que l'estació de combat fos operacional; ara, el seu moment de triomf finalment estava a l'abast de la seva mà. Encara que la presència de Gran Moff Tarkin no li permetia gaudir del moment plenament.
—L'Emperador està esperant que li informi sobre el que succeeix aquí —va dir Tarkin, com si cap dels dos sabés això ni el que realment significava.
Per a Tarkin, el projecte de l'Estrella de la Mort era seu, a pesar que mai s'hagués realitzat sense Krennic. Actuava com un home que compra un speeder i desfila en ell com si l’hagués creat.
Si Krennic s'hagués sortit amb la seva, hi hauria llançat a Tarkin a una de les rescloses d'aire de l'Estrella de la Mort. En comptes d'això, va fer el que sempre feia: mostrar-li a Tarkin un respecte que no sentia.
—Un esperaria que ell i Lord Vader estiguessin aquí per a una ocasió de tal envergadura.
Tarkin va estar a punt de fer espetegar la llengua davant el comentari de Krennic.
—Vaig pensar que seria prudent evitar-li qualsevol possible moment vergonyós.
Krennic sabia que en realitat Tarkin volia supervisar les operacions inicials de l'Estrella de la Mort ell mateix, per assegurar-se que funcionava com s'havia previst abans de prendre el comandament. D'una altra manera, no estaria segur que ja no necessitava a Krennic. Però Krennic era massa savi com per deixar que Tarkin es desfés d'ell tan fàcilment.
—La seva preocupació no té una justificació sòlida —li va dir a Tarkin.
Tarkin li va llançar una ganyota.
—Com si només dir-ho ho fes veritat.
Krennic es preguntava exactament què tant estranyaria l'Emperador al seu gran moff si de sobte desaparegués. Va decidir no caure en el joc de Tarkin i, en comptes d'això, es va dirigir a la resta de les persones allà presents.
—Totes les forces imperials han evacuat; estic llest per destruir la lluna completa.
Tarkin va arquejar una cella.
—Això no serà necessari. Volem establir un punt, no causar una revolució. La ciutat sagrada serà suficient per avui.
Krennic es va contenir de contestar-li. Ara sabia quin era el joc del gran moff. Prendria el comandament de l'Estrella de la Mort una vegada que Krennic comprovés que funcionava i s'adjudicaria el mèrit d'usar-la per aniquilar un planeta sencer.
Krennic es va prometre a si mateix que trobaria una manera de frustrar el pla de Tarkin. Però de moment havia de seguir-li el corrent al gran moff en els seus intents per prendre el poder.
Es va dirigir a la consola de comandament de l'Estrella de la Mort i va emetre l'ordre.
—Apuntin a Ciutat Jedha —va dir—. Preparin la ignició d'un sol reactor.
Amb això n’hi hauria prou per arrasar amb la ciutat antiga de la faç de la lluna. Si tan sols l'Emperador, o almenys el seu emissari, Lord Vader, estiguessin aquí per testificar aquesta destrucció. En aquestes circumstàncies, el triomf d’en Krennic només els arribaria a través de Tarkin, qui s'asseguraria d'adjudicar-se tant mèrit com pogués.
Krennic va lluitar per no deixar que aquests contratemps personals enfosquessin el moment. Com fos, havia de realitzar un treball.
—Disparin quan estigui llest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada