diumenge, 27 d’octubre del 2019

Rogue One NJ (VII)

Anterior


CAPÍTOL 7

Amb la seva capa onejant darrere d'ell i el seu esquadró de tropes de la mort a pas veloç, el Director Orson Krennic va avançar donant gambades llargues pels corredors del destructor estel·lar Executrix. Aquest havia de ser un moment de triomf per a ell, però en lloc d'això hauria de bregar amb traïdors i buròcrates, amb gent que desitjava ficar-li una traveta a la primera oportunitat perquè caigués de cara.
Els rebels li desafiaven, però aquest dia havia de bregar amb algú que desitjava fer-li més que això: robar-li la glòria dels seus assoliments. Wilhuff Tarkin, el governador imperial de la Vora Exterior i ara un gran moff, havia convocat a Krennic al pont de comandament del seu destructor estel·lar. A pesar que en aquest moment estaven acoblant el canó d'energia en l'Estrella de la Mort, Krennic es va veure obligat a obeir.
Quan Krennic va arribar al pont, Tarkin va iniciar la conversa sense cap cortesia. Ho va fer com a senyal per indicar la gravetat del problema en el qual Krennic s'havia ficat.
—Quina llàstima això de la infiltració de Jedha, Director Krennic. Després de tants contratemps i retards, ara això.
Krennic va obrir la boca per protestar, però Tarkin no li permetria emetre paraula.
—Aparentment, va perdre a un pilot de càrrega bastant xerraire. Si el Senat s'assabenta del nostre projecte, incomptables sistemes se n'aniran com una rajada amb la Rebel·lió.
Krennic es va contenir de grunyir-li al Gran Moff.
L'Emperador escoltava el que fos que aquest home li digués; una paraula d'ell seria terrible per a la carrera d’en Krennic.
—Quan s'acabi l'estació de combat, Gran Moff Tarkin, el Senat no serà de tanta preocupació.
Després de tot, qui s'enfrontaria a una arma capaç de destruir un planeta sencer en qüestió de minuts? El Senat es desintegraria gairebé instantàniament. Aquest era el propòsit de construir l'Estrella de la Mort en primer lloc.
Si les paraules de Krennic havien impressionat a Tarkin, no va deixar que es notés.
Quan s'ha tornat ara, Director Krennic. L'Emperador no tolerarà més retards. Gràcies a vostè, el temps és un aliat per a la Rebel·lió.
La sang se li va pujar a Krennic amb aquesta acusació i tot el que implicava. Desitjava que l'Estrella de la Mort apuntés al destructor estel·lar de Tarkin per veure si així l'Emperador seguia pensant que era un fracassat.
Tarkin li va frenar la idea amb una ganyota condescendent, gairebé com si pogués llegir la ment de Krennic.
—Suggereixo que resolguem tots dos problemes simultàniament amb una prova immediata de l'arma. Si falla, llavors haurà d'explicar els perquès a una audiència molt menys pacient.
Krennic es va armar de valor.
—No fallaré —li va dir al gran moff.
Sabia que tot estava en risc, no tan sols la seva carrera, també la seva vida. Amb tots els problemes que el projecte havia tingut fins llavors, només podia esperar tenir raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada