dijous, 31 d’octubre del 2019

Rogue One NJ (XXI)

Anterior


CAPÍTOL 21

Krennic s'havia donat permís per gaudir d'un ampli i vigorós somriure mentre la destrucció de Ciutat Jedha es manifestava sota ell. La vista des del pont de comandament de l'Estrella de la Mort llevava l'alè. Una part d'ell es delectava amb la destrucció i es preguntava si així era com s'hauria sentit d’albirar el clarejar de l'univers.
L'arma que havia creat alteraria el curs de la galàxia. Aixafaria a l'Aliança Rebel i immediatament posaria fi a totes les insurreccions. Hi hauria pau, ja que s'eliminarien totes les preguntes sobre qui posseïa el major poder.
El millor de tot és que Krennic va poder gaudir al màxim de la cara de sorpresa del Gran Moff Tarkin. Això deixaria assentat d'una vegada per sempre qui dels dos mereixia el favor de l'Emperador.
Tarkin va mirar a Krennic i per un moment va inclinar el cap.
—Crec que li dec una disculpa, Director Krennic. El seu treball sobrepassa totes les expectatives.
Krennic va resistir l'impuls d’embarrar-li en la cara la seva pròpia declaració. En lloc d'això, la va assaborir tant com va poder. Per fi, tot el seu ardu treball, totes les terribles coses que havia hagut de fer en el procés, havien donat fruit. Ningú podia negar el que hi havia assolit.
—Això és el que li dirà a l'Emperador? —Krennic gairebé riu del seu propi comentari. Clar que seria el que Tarkin faria. Com podria negar el poder de l'Estrella de la Mort?
Tarkin va assentir.
—Li diré que la paciència que va tenir davant tots els seus contratemps s'ha compensat amb una arma que acabarà ràpidament amb la Rebel·lió.
Krennic no va poder evitar vanar-se una mica amb el comentari. Si hi havia un to de reserva en la veu de Tarkin, Krennic estava massa content amb el seu èxit per sentir-ho.
—I això és amb prou feines un indici del seu potencial destructor.
Havien usat només un reactor per al tret de prova i aquest havia arrasat amb Ciutat Jedha de manera instantània. Què no podria fer l'Estrella de la Mort a la seva màxima potència!
I llavors Tarkin va deixar anar la bomba que Krennic va saber que hauria d'haver vist venir.
—Li diré que jo prendré el control de l'arma de la qual li vaig parlar fa anys. A partir d'aquest moment.
La cara d’en Krennic va enrogir. No podia creure el descarat arravatament de poder d'aquest home, tan sols moments després del seu sorprenent triomf!
—Acabem de presenciar el meu assoliment, no el seu!
Tarkin li va llançar la mirada afligida que un mestre reservaria per a un estudiant prometedor però esgarriat.
—Em temo que aquestes recents infraccions a la seguretat han exposat que inadequat és com a director militar.
Krennic es va estarrufar davant tal acusació. Tenia a milers de persones sota la seva jurisdicció. Com podria assegurar que cap d'ells trairia a l'Imperi? Havia fet tot al seu abast per mantenir una discreció tan estricta com fos possible en tot allò concernent a l'Estrella de la Mort, al grau de silenciar permanentment a molts dels proveïdors externs que havien treballat en ella.
—Ja es van solucionar totes aquestes infraccions! —va protestar Krennic. Va apuntar fermament amb el dit la destrucció de la lluna sota ells—. Hem silenciat a Jedha.
Què més podria fer-se?
Però Krennic hi havia subestimat a Tarkin. El punt mai havien estat Krennic i els seus errors. Més aviat el punt era Tarkin, acuradament acumulant tant poder cap a sí com fos possible. No li importava el sorprenent treball de Krennic. Simplement havia estat esperant al fet que ell demostrés que l'Estrella de la Mort era un èxit.
Anava a arrabassar-la-hi d'una manera o una altra.
—Vostè creu que aquest pilot va actuar sol? —Tarkin va deixar anar una rialleta, assegurant-se d’embarrar-li aquest assumpte en la cara a Krennic—. Va sortir de les instal·lacions d’Eadú. Les instal·lacions de Galen Erso.
Llevar-li el triomf a Krennic no era suficient per a Tarkin. També volia assegurar-se que li dolgués.
Krennic no anava a deixar que Tarkin se sortís amb la seva. Si Eadú era la font dels seus problemes, aniria allà per eradicar-ho des de l'arrel. Res s'escaparia del seu escrutini ni de la seva ira.
No deixaria que res s'interposés entre ell i el seu triomf. Ni Tarkin, ni molt menys algun traïdor.
—Jo arreglaré això —va dir mentre sortia violentament del pont de comandament del que encara considerava (i sempre seguiria considerant) la seva Estrella de la Mort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada