divendres, 8 de febrer del 2019

The Thrawn Trilogy (X)

Anterior


10 Bessons Jedi

Fàcilment podria descriure's a la princesa Leia Organa Solo com una jove notable. Qualsevol persona que hagi vist i viscut tant com la Leia, i que hagi deixat una marca tan profunda en l'estructura de la galàxia, certament mereix destacar des d'un punt de vista històric. Però sóc de l'opinió que la contribució més important de la Princesa Leia a l'estat i al futur de la Nova República bé podria ser la parella de nadons que sosté en braços mentre l'entrevisto.
—Bé, per descomptat, tenen una mica dels Solo —va bromejar la Leia, mentre Jacen emetia un breu (i potent) plor. Apartant-se un floc de pèl de la cara, no semblava amb prou feines desgastada malgrat el trauma dels recents esdeveniments: el naixement dels seus fills, estar atrapada durant el Setge de Coruscant, i la desesperada batalla en la Muntanya Tantiss—. Realment vaig poder comunicar-me amb ells durant el part... d'alguna manera.
Va parpellejar per apartar una sobtada llàgrima del seu ull i va somriure.
—Veurà, usant algunes de les habilitats Jedi que el meu germà em va ensenyar, «vaig tocar» les seves ments amb bastant regularitat durant l'embaràs, i encara que realment mai van arribar a respondre'm directament, vaig poder sentir els seus... bé, les seves emocions, l'estat de la seva ment, suposo.
»Però no va ser fins al part quan ells realment van entendre què estava fent o qui era. Vaig seguir «enviant» missatges: «Sóc la vostra mare i estic aquí», per exemple.
»I llavors va ser quan un dels nadons (encara no tinc molt clar quin d'ells) va arribar realment a retornar-me el «toc».
La Leia va parpellejar per apartar més llàgrimes, visiblement commoguda.
—Tenen un vincle entre ells, una unió en la Força que només puc començar a sentir. Són tan forts, tan rics en la Força. Estan completament sintonitzats entre si... és bell. Mai estaran sols. Ni tan sols —va afegir suaument— quan estiguin separats.
La Leia va somriure.
—Luke sembla ansiós de començar el seu entrenament Jedi.
Va ser llavors quan em vaig adonar que era testimoni del naixement de la nova generació de Cavallers Jedi. Si s'ha de jutjar per la història familiar dels bessons Organa Solo, és gairebé impossible estimar l'efecte que aquests dos nens tindran algun dia en la galàxia.
Fragment del diari de dades personal de Voren Na’al.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada