divendres, 12 d’abril del 2019

Relats de Dark Forces (i Inf)

Anterior


Intel·ligència de la Nova República (INR):

Una organització que és la successora de l'antiga xarxa d'espies rebels i altres grups interins tals com la Xarxa d'Intel·ligència Interplanetària del Senat (XIIS). Al govern de la Nova República, la INR recau sota la jurisdicció del Ministeri General. La seu de la INR es troba en el profund de Coruscant, encara que tenen pisos francs al llarg de la galàxia en planetes tals com Corèllia o Wayland.


Informes de la I.N.R.:

Informe del cap de seguretat de la Nova República en Bakura:
S'ha registrat una reclamació per part d'un operari de recuperació que treballa per a la Nova República en els voltants del Sistema Endor. El recuperador estava sota contracte per desmuntar els destructors estel·lars abandonats que orbiten Endor, però quan el seu equip va arribar no van trobar blindatge, generadors d'escut, o nuclis d'energia a bord de les naus. Els registres de la Nova República indiquen que només l'armament va ser retirat d'aquestes naus i tots els altres sistemes hi haurien d'haver estat intactes. Mentre que l'incompliment del contracte en qüestió ha de ser resolt pel Senat, hauria de ser una prioritat més apressant localitzar l'equip que falta.

Informe de Líder Murri:
En tornar d'una patrulla rutinària a Phaeda, l'Esquadró Murri es va trobar amb una vella llançadora imperial classe Sentinella prop de Cairn, però es va perdre el rastre en un camp d'asteroides. Vull sol·licitar un informe d'intel·ligència respecte a tots els transports i naus de desembarcament no registrats d'Espacials Cygnus o Sistemes de Flota Sienar venuts a l'Imperi, així com una llista dels possibles propietaris actuals per a aquest tipus de nau. Recomano augmentar la presència de la Nova República en el Sistema Lenico fins que aquesta nau pugui ser identificada. És poc probable que la nau estigui actuant de forma independent. L'Esquadró Murri actualment es dirigeix cap al Nucli Profund per investigar la connexió entre l'Almirall Harrsk i els rumors de naus imperials insurgents formant aliances amb els senyors de la guerra de la regió.

Informe de l'agent independent Kyle Katarn
Per a: Mon Mothma
De: Kyle Katarn
Missió de Tatooine completada amb èxit. Reclutadors imperials neutralitzats com estava previst. Resistència imperial major del previst... si us plau ajustar la paga en conseqüència. Nombre de baixes residual, però aparentment el capitost ha mort (però no abans que pogués recitar alguna cosa sobre «renéixer», sigui el que sigui). He descobert que els imperials busquen reclutes «sensibles en la Força». La propera vegada que tinguis una missió que involucri la Força, no comptis amb mi... Skywalker és el teu Jedi de guàrdia.

Informe d'agent de la INR a Honoghr:
Diverses fonts informen que forces del Romanent Imperial s'han anat afermant en la Vora Exterior sota la direcció de l'antic Almirall de la Flota Imperial Galak Fyyar. A pesar que la consolidació és encara relativament petita, podria suposar una amenaça per a la Nova República en cas que continués. Una verificació dels antecedents de Fyyar ha revelat que era més conegut per les seves innovacions tecnològiques que per les seves habilitats com a líder militar durant l'època de l'Imperi. Va treballar estretament amb l'Emperador abans de la seva mort i va desaparèixer durant diversos anys després de la mort de Palpatine. Pel que sembla, la seva prominència en el Romanent ha crescut significativament des que va tornar a l'acció fa dos anys.

Informe del senador de Varonat:
L'ex-oficial de la Nova República Lando Calrissian recentment va abordar al Senat per requerir l'augment de forces de seguretat a la Ciutat dels Núvols. Va informar de creixents activitats d'organitzacions criminals a la ciutat, però no va oferir proves o detalls sobre el problema. Dubtem de les intencions i motius de Calrissian, ja que no ha ostentat oficialment una posició en aquesta colònia minera des que va deixar el seu càrrec com a Baró Administrador fa nou anys, i per tant deneguem la seva petició. Una verificació dels antecedents de Calrissian va revelar diversos tractes comercials qüestionables entorn a operacions mineres en la Vora Exterior, i sembla que des que va deixar la Nova República s'ha distanciat del Senat. El meu personal creu que Calrissian té dos possibles cursos d'acció. El primer seria comptar amb l'ajuda de les poderoses connexions que encara manté amb la Nova República (els Solo i Luke Skywalker) per persuadir al Senat. En segon lloc, podria utilitzar els seus vasts recursos personals per millorar pel seu compte les defenses de la Ciutat dels Núvols. M'agradaria presentar una sol·licitud per reunir més informació d'intel·ligència respecte a la connexió actual entre Calrissian i la Ciutat dels Núvols i els suposats problemes de l'assentament.

Actualització sobre el reclutament de l'Acadèmia Jedi:
Luke Skywalker i el seu equip estan tornant de Dathomir on van tenir èxit a contactar amb un potencial estudiant pel praxeum. Skywalker també esmenta diversos informes del Sistema Lenico sobre una dona que usa poders de la Força per a actes delictius, però ell no té coneixement d'una resident sensible a la Força en aquesta zona de la galàxia. Ha sol·licitat un informe d'intel·ligència actualitzat sobre altres possibles candidats per a la seva acadèmia.

Informe d'agent de la INR a Tatooine
Per a: Mon Mothma
De: Capità Loftus
L'equip de recuperació i empresonament ha arribat a Tatooine segons instruccions. Hem localitzat la caserna general imperial prèviament atacat per Kyle Katarn. El seu informe va ser minimitzat, per dir-ho suaument. Les baixes imperials evidentment han estat molt elevades. Hem trobat només a un supervivent aterrit, que està de camí a Coruscant per ser interrogat. Encara a risc d'extralimitar-me, sol·licito humilment que a l'agent Katarn se li prohibeixi la realització d'altres missions d'intel·ligència. Segueix exhibint una actitud de pistoler, i fa preguntes amb el seu blàster. Un informe addicional seguirà en aquest una vegada interroguem al nostre presoner.

Informe d'un informant de Nar Shaddaa:
Un gran carregament de rifles disruptors Tenloss ha desaparegut d'un transport que es proveïa de combustible a Nar Shaddaa. El transport es dirigia a Belsavis, però encara no s'han registrat reclamacions formals de la Nova República. No hi ha informació disponible sobre qui pot haver estat el responsable de prendre aquests rifles o per què el carregament es dirigia a Belsavis.

Sol·licitud del senador de Bilbringi:
Hi ha hagut una petició oficial registrada per un senador de Bilbringi per enviar un equip de comunicacions a la colònia minera d’Artus Prime, prop de la Vora Exterior. Una de les últimes transmissions setmanals de l'administrador de la colònia va revelar el descobriment d'un gran dipòsit de cristalls artusians. Des de llavors, no obstant això, no hi ha hagut més transmissions al Senat quant a la recollida i tractament dels cristalls artusians com és requerit pel decret de la Nova República 20098-B referit al maneig de substàncies considerades inestables i/o perilloses.

Informe d'agent de la INR de Bespin:
Després d'investigar la situació a la Ciutat dels Núvols, no hi ha evidència de cap pertorbació de l'ordre públic important que requereixi l'assistència de la Nova República. Per tant, l'assentament ha de romandre sota el control de les autoritats locals. Quant a la connexió amb Calrissian, seran necessàries recerques posteriors. Es tracta d'una connexió molt insignificant o molt bé oculta. M'agradaria sol·licitar formalment l'opció de fer contacte amb Calrissian personalment per avaluar la seva situació actual.

Informe de l'equip de comunicacions de la INR:
Diverses transmissions encriptades amb un vell codi imperial han estat enviades des de Kejim, la llar d'un post d'escolta imperial extint. Kejim ha estat abandonat des de la destrucció de l'Estrella de la Mort. Actualment estem treballant per piratejar el codi. El senyal de les transmissions ha estat molt feble i és molt poc probable que Kejim estigui actiu i operat de nou pel Romanent o qualsevol un altre en aquest moment.

Informe d'agent de la INR a l'Espai Hutt:
Un informant de Nar Shaddaa ha revelat algunes dades interessants. Sembla ser que una empresa de recollida i eliminació d'escombraries de Nar Shaddaa acaba de guanyar un contracte per manejar aquests serveis en tota la Ciutat dels Núvols. No obstant això, la Ciutat dels Núvols mai ha requerit aquest servei abans perquè sempre han reciclat les seves escombraries per usar-les com a combustible en l'operació minera de gas. A més, la companyia de recollida d'escombraries és propietat i funciona sota el comandament de Reelo Baruk, un antic conegut gàngster rodià que ha aconseguit mantenir el seu musell net els últims anys. Una comprovació dels antecedents de Baruk ha revelat que, a pesar que era un dels caps criminals més respectats de l'Espai Hutt (una gesta complicada per un no-hutt), evidentment li ha tornat l'esquena al crim. Tota la paperassa de la seva empresa és oficial i registrat en la Nova República. Sembla ser que s'ha convertit en l'únic home de negocis legítim de Nar Shaddaa.

Informe de l'equip de comunicacions de la INR:
La baixa qualitat de les transmissions de Kejim ha provocat que desxifrar tot el diàleg sigui gairebé impossible. No obstant això, petites porcions han estat desxifrables. Les transmissions semblen estar dirigides a Galak Fyyar, l'antic Almirall de la Flota Imperial que ha estat actiu en la Vora Exterior recentment. Sembla que Kejim pot estar actiu i operant per al Romanent després de tot.

Informe d'agent de la INR a Coruscant:
En resposta a la sol·licitud del senador de Bilbringi, una nau de subministrament amb un equip de comunicacions va ser enviada a la colònia minera d’Artus Prime. La nau hauria d’haver tornat ahir, però encara no ho ha fet. I no hi ha hagut transmissions d'aquesta nau des que va arribar a la Vora Exterior.

Sol·licitud de la Mon Mothma:
Localitzar als agents Kyle Katarn i Jan Ors a propòsit de la situació a Kejim. No transmetre'ls cap detall de la situació, se'm notificarà tan aviat com estiguin a l'abast del meu sistema de comunicacions personal, ja que desitjo informar-los personalment.

Informe de l'oficial interrogador de la INR a Coruscant:
A més de diverses històries sobre les qüestionables tècniques de l'agent Kyle Katarn, molt poca informació s'ha obtingut de les entrevistes amb el supervivent imperial arrestat a Tatooine. No obstant això, ha revelat que les seves ordres es van originar a Kejim, però després d'un significatiu sondeig, sembla que el Romanent va confiar molt poca informació als qui operaven al planeta desèrtic. Sol·licitud d'assessorament sobre el proper curs d'acció amb l'actual captiu.

Informe de l'equip de comunicacions de la INR:
Les comunicacions de Kejim s'han traduït amb èxit. Anem a transmetre-les-hi immediatament. Romangui a l'espera. D'altra banda, Kyle Katarn i Jan Ors actualment estan en rang, Mon Mothma. Hauria de ser capaç d’entaular conversa pel comunicador.

TRANSCRIPCIÓ D'ÀUDIO:
Kyle i Jan es troben en la cabina de l'Arpa de Corb (la nau de Kyle), orbitant el planeta Kejim.
JAN: Preparant l'aproximació final. Sigui el que sigui el que causa aquestes transmissions, no es mostra en els sensors. Aquest post avançat imperial sembla tan abandonat com indiquen els informes.
KYLE: Està tan mort com la resta de Kejim. Mon Mothma ha d'estar tornant-se paranoica. Mai enviava a professionals com nosaltres a missions rutinàries com aquesta.
Un holograma a grandària reduïda de la Mon Mothma apareix per la unitat de comunicacions de la nau.
MON MOTHMA: Kyle, Jan. Salutacions.
JAN: Mon Mothma. Precisament Kyle estava parlant de tu.
MON MOTHMA: No ho dubto. Tinc informació inquietant respecte a la vostra missió a Kejim.
KYLE: Odio que diguis «inquietant».
MON MOTHMA: Hem aconseguit desxifrar una petita part de la transmissió que vam interceptar, i, bé, escolteu-ho vosaltres mateixos...
A continuació sorgeix pel comunicador la part desxifrada de les transmissions.
TRANSMISSIÓ: Almirall Fyyar en... ombrívol... potser hàgim de... Vall dels Jedi... renascuts...
JAN: La Vall dels Jedi?
KYLE: Renascuts?
MON MOTHMA: Creiem que aquesta transmissió anava dirigida a Galak Fyyar, el que sospitem que és el líder de les forces del Romanent en aquest sector. Probablement no siguin més que un parell de soldats explicant contes al voltant d'un llum incandescent, però com vosaltres sou els únics supervivents de l'incident de la Vall dels Jedi, em va semblar adequat advertir-vos que aquesta missió podria ser més perillosa del previst. No obstant això, els vostres objectius no han canviat: esbrineu el que pugueu, elimineu a les forces del Romanent que trobeu, i que la Força us acompanyi.
La comunicació amb Mon Mothma cessa, i el seu holograma desapareix.
KYLE: [Sospir].
JAN: Quina missió rutinària.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada