dilluns, 8 d’abril del 2019

Relats de Dark Forces (M-13)

Anterior


MISSIÓ XIII

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. Jan s'ha anat, però t'ha deixat un text de comiat en el teu PDA (Assistent Personal Digital... pel que sembla, el terme ha sobreviscut uns pocs centenars d'anys des de la seva encunyació en la dècada dels 90 al planeta Terra). En aquesta missió (L'Executor: El Polissó) comences a l'interior de l'Executor, has de prendre el control de l'Executor, després aconseguir que et portin al Martell Galàctic on la diversió realment començarà.

JAN ORS
Ara que estàs pel teu compte, no em tindràs per treure't dels problemes. He programat el teu PDA amb la missió perquè t'ajudi amb les teves tasques.
Una vegada en l'Executor, podràs esperar al moment adequat per atacar. L'Executor es reunirà amb el Martell Galàctic i començarà el transport de carregament. Entra en un dels contenidors de càrrega i viatja amb ell al Martell Galàctic. El més probable és que detinguin l'operació si saben que estàs a bord, per la qual cosa hauries de començar de nou. Aquí és on començarà la teva propera missió.


TALL A:
 

INT. EXECUTOR
Kyle es mou per assegurar l'Executor.
I et prepares per a la batalla important. Lluitant per obrir-te pas al celler de càrrega, t'amagaràs en un contenidor de transport.


TALL A:

Ext. EXECUTOR — AL COSTAT DEL MARTELL GALÀCTIC
El contenidor de càrrega que oculta a Kyle baixa des de l'Executor i llisca cap al Martell Galàctic.


TALL A:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada