dijous, 11 d’abril del 2019

Relats de Dark Forces (M-14)

Anterior


MISSIÓ XIV

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. El Gran Final, el Big Bang, i es titula El Martell Galàctic: El Despertar Fosc. L'objectiu de Kyle sembla suficientment clar: Col·loca tres bombes d'alta potència al voltant del Martell Galàctic, escapa sense contratemps, i observa el somni de l'Imperi d'un exèrcit invencible de súper robots esclatar en mil trossos. Tal vegada per fi puguis lliurar a l'univers de Darth Vader. (Tal vegada no).

JAN ORS
El Martell Galàctic és un creuer enorme que actua com una instal·lació de construcció i com a plataforma de llançament per als soldats foscos. Acabar amb això serà una àrdua tasca. Estic segura que pots fer-ho, però no deixis que se't pugi al cap.
Una vegada a bord, hauràs de trobar els tres acoblaments que condueixen a la xarxa elèctrica principal. Col·loca una càrrega seqüencial en cada acoblament. Aquests acoblaments el més probable és que es trobin localitzats en petits buits a l'interior de l'estructura del Martell Galàctic. Una vegada que posis les càrregues, hauràs d'escapar en una llançadora imperial. No et fiquis en embolics i torna d'una peça.


TALL A:

INT. MARTELL GALÀCTIC — CONTENIDOR DE CÀRREGA
Kyle es troba en un lloc estret amb una sola sortida.
Cap missió és tan fàcil com sona, especialment les confrontacions cataclísmiques finals en un espai tancat. Hi ha diverses sorpreses per a tu grans i poderoses en el magatzem a bord del Martell Galàctic. L'Imperi no renunciarà al seu somni fàcilment. Si tens èxit a desintegrar el Martell Galàctic, decididament hauràs guanyat.


TALL A:

Ext. MARTELL GALÀCTIC
Una llançadora amb Kyle a l'interior marxa volant del Martell Galàctic just quan diverses explosions recorren el seu fuselatge.


TALL A:

INT. EXECUTOR — PONT PRINCIPAL
Darth Vader observa al Martell Galàctic explotar i enfonsar-se cap al planeta de sota.

VADER
Un lamentable contratemps. La Força és forta en Katarn.


TALL A:

INT. FRAGATA REBEL — CENTRE DE COMANDAMENT
La Mon Mothma es col·loca davant Kyle i Jan. Mon Mothma els lliura una medalla.


TALL A:

Ext. ESPAI PROFUND — FLOTA REBEL
La nau de Kyle vola entre la victoriosa flota rebel, després es perd a l'espai. Què serà el proper para nostre reticent heroi?

FOS A NEGRE: PAS DE CRÈDITS.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada