dissabte, 6 d’abril del 2019

Relats de Dark Forces (M-12)

Anterior


MISSIÓ XII

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. Kyle s'acosta a la confrontació final. En aquesta missió (Ergo, Estació de Combustible Imperial: Segrest de Contrabandista) s'assabenta de com trobar-se amb el Martell Galàctic i dóna el primer pas per pujar a bord. Com Jan li informa, Kyle no tindrà cap suport després d'aquesta missió. Només Kyle i el seu destí corrent a trobar-se entre ells.

JAN ORS
A partir dels discos de dades de navegació, he estat capaç de traçar la ruta del següent vaixell de càrrega contrabandista. Aquesta ruta condueix al superdestructor estel·lar Executor.
 
Hem trobat que, per raons de seguretat, el Martell Galàctic fa salts periòdics per tota la galàxia, sempre ocultant la seva ubicació. L'única nau que coneix la ubicació és l'Executor. El vaixell de càrrega contrabandista es reunirà amb l'Executor, que al seu torn saltarà a l’hiperespai per trobar-se amb el Martell Galàctic.
Amb la finalitat d'arribar al Martell Galàctic, segresta la nau contrabandista abans que es trobi amb l'Executor. Aquesta nau contrabandista serà un blanc fàcil mentre es proveeix en l'Estació de Combustible Ergo. Segresta la nau i (sota l'aparença d'un contrabandista) reuneix-te amb l'Executor. Podràs colar-te a l'Executor i esperar fins a la seva cita amb el Martell Galàctic.
Per a la resta de la missió, no podré proporcionar-te suport, així que vés amb compte. Torna amb la teva pell intacta. Em sentiria bastant sola en la Rebel·lió sense haver de preocupar-me de tu.


TALL A:

Ext. ESTACIÓ DE COMBUSTIBLE — ZONA D'ATERRATGE
Kyle és descarregat dins d'un port d'acoblament cobert.
Aquest port d'acoblament laberíntic està ple d'entusiastes imperials armats. No obstant això, el teu objectiu és simple: Troba la nau contrabandista i roba-la.


TALL A:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada