dijous, 4 d’abril del 2019

Relats de Dark Forces (M-11)

Anterior


MISSIÓ XI

GRÀFICS DE PRÒLEG DE LA MISSIÓ. Amb Jan i la nau segures, Kyle reprèn el rumb, però no hi ha temps a perdre. Els soldats foscos gairebé estan a plena capacitat. És bo tenir la mà ferma i l'agut enginy de la Jan de tornada en els controls. Kyle es pregunta què pot fer l’astrocarta per ell. És a punt de descobrir-ho mentre es dirigeix a... Ciutat Imperial, Coruscant: La Màscara Imperial.

JAN ORS
Te'n dec una altra, Kyle.
He revisat l’astrocarta que vas robar als sequaços de Jabba. La carta és un dispositiu de navegació militar imperial encriptat que es connecta a una caixa de desencriptat per desxifrar les coordenades per a la computadora de navegació. Aquesta carta ens pot dir on porten els seus enviaments els contrabandistes. Per desgràcia, l’astrocarta és inútil sense una clau de desencriptat per desxifrar-la. Aquesta clau es troba a la Ciutat Imperial, en el cor de l'Imperi. No crec necessitar dir-te que aquesta missió serà molt perillosa.
Madine, a través dels seus contactes a l'interior, ha disposat un espai de temps lliure de seguretat que em permetrà volar a la ciutat i deixar-te. El teu objectiu serà l'edifici d'Operacions de Seguretat Imperial, el centre d'operacions encobertes i intel·ligència de l'Imperi... una àrea de màxima seguretat amb tots els llocs en alerta en tot moment. La clau de desencriptat es guarda en una gran volta subterrània en el cor de l'edifici OSI. Una vegada hagis piratejat la computadora central, podràs inserir l’astrocarta en la caixa de desencriptat i gravar la informació de navegació en discos de dades. A continuació hauràs de sortir de l'edifici amb aquests discos i tornar a la nau.


TALL A:

Ext. CIUTAT IMPERIAL — PLATAFORMA D'ATERRATGE
Kyle es queda sol de nou, aquesta vegada al centre de la Ciutat Imperial.
No és només la teva imaginació. La Ciutat Imperial definitivament té més soldats que qualsevol altra missió. Pot ser que siguis capaç de trobar la computadora central de navegació, però no serà fàcil. I just quan penses que la missió s'ha completat i tot és encara millor, et trobaràs amb una altra gran sorpresa. Recordes l'altre mercenari que el General Mohc va contractar fa un temps? Quan intentes tornar a la nau, no estaràs sol.


TALL A:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada