dimarts, 9 d’octubre del 2018

Relats recopilats Galaxy Guide (XLII)

Anterior


42 Tal faràs...

Galaxy Guide 11: Organitzacions criminals
Capítol 7: L'oposició
Autor: Rick D. Stuart
 10 DBY

Toc, toc.
El primer indici que les coses anaven terriblement malament va ser una explosió de thermite que va arrencar la porta de l'hotel del seu marc, llançant-la fins a la següent habitació. L'acte reflex d’anar a agafar el blàster que tenia en la tauleta de nit va donar com a resultat que un abrasador centelleig de foc blàster aconseguís encertar el canell esquerre d’en Brahle. A partir de llavors, les coses van donar un definitiu gir cap a pitjor, quan tropes cuirassades lluint l'emblema de tres estels dels Guàrdies del Sector van envoltar el matalàs de flotació.
Conforme més i més figures s'apinyaven a l'habitació, Brahle va pensar per a si mateix que la potència de foc total que es trobava en aquest reduït espai era suficient per mantenir a ratlla a un escamot de soldats d'assalt.
I tot per mi.
—Brahle Logris, quedes arrestat pels delictes d'assassinat i intent d'assassinat. Qualsevol negativa a obeir les meves ordres concretes serà interpretada com un acte de resistència armada. Si et resisteixes, se't dispararà. Ho has entès?
Logris es va esfondrar i va deixar escapar un llarg sospir.
—Suposo que això significa que aquesta nit no podré veure les eliminatòries de G-zero, després de tot!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada