diumenge, 7 d’octubre del 2018

Relats recopilats Galaxy Guide (XL)

Anterior


40 En viu i en directe

Galaxy Guide 11: Organitzacions criminals
Capítol 5: Refugis
Autor: Rick D. Stuart
 10 DBY
 

... Al moment en què el vehicle d'assalt Juggernaut va entrar a la plaça, es va deslligar el caos! El coure usat en els sistemes d'ordinadors d'alta tecnologia convertia el carregament en un objectiu desitjable. Malgrat la forta seguretat que envoltava el carregament, foc blàster procedent d'una dotzena d'ubicacions ocultes va assotar el transport que avançava lentament.
Els canons làser del vehicle van retornar el foc i els seus guàrdies de seguretat van efectuar un devastador foc de cobertura mentre el Juggernaut es llançava cap endavant. Derrapant en les cantonades, esquivant amb prou feines als vianants al seu pas, el vehicle es va ficar pel carrer Garimor a tota velocitat.
En l'extrem oposat del carrer, una barricada improvisada de vagonetes, bigues i planxes de ferrociment bloquejava el seu camí. A l'altre costat de la barricada, un parell de membres de la banda efectuaven trets de blàster.
Segons abans de l'impacte, el Juggernaut es va detenir amb una grinyolant frenada, amb prou feines a uns centímetres de distància de la barrera! Aparentment, els sensors de bord havien detectat la presència d'un camp de força només a uns metres de distància. Si el Juggernaut no s'hagués detingut, hauria travessat la improvisada obstrucció només per llançar-se de ple a tota velocitat contra el camp de força.
Aparentment, els oficials del govern subestimaren la minuciositat de l'operació d'aquesta tarda. El generador de camp de força no era l'única peça d'equip portàtil usada en el lloc. Encara que canvia segons els relats dels testimonis, sembla que el Juggernaut va ser atrapat per no menys de sis generadors de raig tractor portàtil.
En ser atret i repel·lit alternativament des de diverses direccions diferents, les pressions resultants van devastar les planxes de blindatge del Juggernaut. Els testimonis presents en el lloc recorden escoltar el característic so de metall grinyolant mentre el transport se sacsejava i es feia trossets.
Encara que és destacable que ningú va resultar ferit en l'atac, la tripulació del Juggernaut estava massa atordida per oferir resistència de forma efectiva. Es van veure un parell de vehicles de combat Estil Teklos acudint ràpidament al lloc dels fets, després de la qual cosa el mineral va ser transferit i els atacants van poder escapar sense problemes.
Les autoritats segueixen examinant les restes del Juggernaut i l'equip abandonat pels assaltants, però fonts internes informen que les probabilitats de trobar una mica d'importància són dubtoses. En aquest moment, una recerca posterior sembla improbable. Qui vulgui que estigui darrere d'aquest atac, aparentment sortirà impune del mateix i, una vegada més, el crim obté recompensa en Andasala.
Et retorno la connexió, Sellis...
—Fragment d'una transmissió in situ de Jarina Gatsori,
Notícies d'Èxit d’Andasala


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada