dilluns, 3 de desembre del 2018

Aranyes Cerebrals (Pr)


Aranyes Cerebrals
La Galàxia de la Por 7

John Whitman


La idea de l'oncle Hoole d'unes vacances és visitar el palau de Jabba el Hutt. Per descomptat, són unes vacances de treball. Hoole vol estudiar als monjos B’omarr que viuen en els túnels de sota el palau. Si Jabba no és suficient per provocar-los malsons a Zak i Tash, els monjos ho faran. Els més il·luminats d'entre els monjos no tenen cos. Són només cervells en flascons. Cervells en flascons que es desplacen mitjançant cames robòtiques. El pitjor de tot, un dels monjos està boig, no només és insensat, sinó que està dement. I si la Tash no va amb compte, podria perdre el cap.




Pròleg

Enmig d'una gran càmera jeia una taula alta. A un costat, una safata estava coberta amb instruments de metall esmolats.
Sobre la taula, un home lluitava desesperadament, però els seus braços i cames estaven subjectats amb corretges irrompibles.
Diverses figures van sortir fora de les ombres. Una d'aquestes figures portava una llarga túnica marró que ocultava el seu rostre.
—Està tot llest? —va preguntar.
Una altra figura va assentir.
—Podem començar.
La primera figura es va retirar les mànigues de la seva llarga túnica marró i va agafar una fulla d'aspecte terrible de la safata.
—Si us plau —va dir l'home de la taula—. No he fet res. Deixeu-me marxar!
La figura de la túnica marró no va respondre.
—Us ho prego —va suplicar l'home de nou—. No he fet res. Si us plau, no em feu mal!
La figura fosca va somriure.
—Fer-te mal? No ho entens. No vaig a fer-te mal. Vaig a mostrar-te els misteris de l'univers —va aixecar la fulla esmolada, composta per un sabre amb múltiples dents serrades, i va assentir amb el cap cap al seu company—. D'acord, anem a extirpar-li el cervell.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada