dimecres, 5 de desembre del 2018

Relats Recopilats Galaxy Guide 3 (VII)

Anterior


7 Un pas per davant

Alarmes i explosions properes ressonaven en les atordides oïdes d'en Han que corria a pas lleuger pels serpentejants passadissos de gel. Tirava de la Leia darrere seu, agafant-la del braç. Sabia que més tard anava a haver de suportar un sermó per això, però va decidir preocupar-se d'això quan ja no estiguessin en perill. Si arribava aquest moment.
—Esperin! Si us plau, esperin!
Els servomotors pelvians de 3PO gemegaven en protesta pel ritme que tractava de mantenir. Les seves membranes auditives estaven igual de danyades que les de qualsevol humà en la Base Eco, però era capaç de destriar bastant entre la cacofonia gràcies a la seva eficiència androide. Podia sentir-los: soldats d'assalt, darrere d'ell.
3PO va girar la cantonada, trobant-se amb una porta blindada segellada. Enganxada a la porta hi havia una etiqueta de perill, groga i taronja. Una antiga part d'ell, un record d'algun dels seus agosarats antics amos, va semblar apropiar-se d'ell. 3PO va allargar la mà i va arrencar l'etiqueta. Va continuar la seva carrera, més ràpid que abans, girant una altra cantonada per tractar d'atrapar al Capità Solo i la mestressa Leia.
**
Els soldats d'assalt van carregar a patolls en girar la cantonada del passadís, amb els sensors dels seus cascos preparats per detectar a qualsevol rebel desprevingut.
El seu líder, un veterà de la guarnició d’Akuria II, avesat en molts mons gelats, va conduir als seus homes a la porta segellada. Va assaborir el moment mentre pressionava els controls. Feien falta una mica més que simples panys per detenir una tempesta imperial. La porta es va obrir lliscant-se, i els soldats van irrompre en la càmera amb eficiència militar.
**
Vader va fer un ràpid cop d'ull a la càmera. Grans trossos del seu mur posterior havien estat excavats, exposant-la a la llum de la superfície. Sota munts de neu tacada de sang, hi havia alguns dels seus soldats més experimentats i millor entrenats.
—Tropes rebels? —va murmurar el Senyor Fosc.
—No ho crec, senyor —va respondre el seu tinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada