dimarts, 2 de febrer del 2016

Jedi sota setge (XXIII)

Anterior



23

El comando Imperial Orvak finalment es va despertar, sentint mal de cap i atordit. Els seus malsons havien estat plens d'ullals de serps i depredadors invisibles que sortien d'amagat de les esquerdes de la paret. Quan va negar amb el cap, una onada de vertigen i nàusees martellejà a través del seu crani.
L’Orvak no podia recordar on era o el que estava fent. El sòl de pedra se sentia dur sota el seu cos. Hi havia caigut en una posició incòmoda i aparentment havia dormit allà durant algun temps. La seva mà bategava, i va veure dues petites ferides abans que perdés la seva borrosa visió. Hi havia hagut de treure’s els seus guants i el seu casc. Què havia estat fent? On era?
Ja no escoltava sons de combat al voltant de l'Acadèmia Jedi. Que podia estar passant?
Després, l’Orvak recordà el seu avanç d'amagat fins a l'antic Temple, la seva important missió envers el Segon Imperi... i la serp refulgent i invisible que li havia atacat la mà. Per alguna raó, el seu verí l’havia deixat inconscient.
Va apropar la seva mà als seus ulls, però la claredat de la seva visió continuava evadint-se. Algun tipus de verí... havia estat drogat, però s’estava recuperant. Estava captiu dels bruixots Jedi?
L’Orvak es va asseure, i l'Univers va girar en cercles al voltant del seu cap. Es va agafar al fred i suau sòl per sostenir-se. Havia vingut al Temple per col·locar explosius, per arrasar la gran piràmide de pedra. Llavors, tothom veuria la debilitat de la Rebel·lió i els seus Jedi, i deixaria el camp sembrat per al Segon Imperi. Però alguna cosa havia sortit malament. Ara escoltava alguna cosa. Un tic-tac.
Negant amb el cap novament, va mirar cap l'estrany so. Venia del comptador de temps sobre la plataforma de pedra! Va pestanyejar i finalment va aconseguir enfocar la vista. Els seus ulls cremaven, però podia veure la reculada dels nombres a la pantalla del rellotge.
Dotze, onze... deu...
Es va posar dret massa ràpid. El mareig li va tornar de nou i va caure en una negra inconsciència.
Nou... vuit...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada