dijous, 11 de febrer del 2016

Relats de les Ombres de l'Imperi (XV)

Anterior



15 El pla de suport

Jix va abandonar les càmeres d'entrenament de Lord Vader, dirigint-se al transport que li portaria a la seva següent missió, Tatooine. El Senyor Fosc dels Sith havia sentit l'evident incomoditat d’en Jix en estar en la seva presència: sens dubte, els observadors en les ombres van ajudar a posar nerviós a l'agent, juntament amb la intimidant presència del propi Vader. El Senyor Fosc va activar el seu sabre de llum i es va enfrontar durant uns instants al següent droide de combat d'entrenament abans de convertir-lo en trossos com si res. Massa fàcil.
En Xízor havia mostrat la seva mà de sàbacc... o, més aviat, Vader la hi havia espiat per sobre l'espatlla. El príncep del Sol Negre s'havia traït a si mateix en portar a Jabba a Coruscant per a una de les seves reunions personals. Per descomptat, poca gent sabia que el senyor del crim hutt havia entrat ni tan sols en els Mons del Nucli, però Vader era una d'aquestes persones. Tenia ulls per tot arreu. Ulls que podien descobrir intrigues encobertes, i ulls que s'assegurarien que el seu agent Jix tingués èxit. Vader havia après a no dependre de les accions de cap home en concret; els fracassos i els errors de molts oficials de l'Armada Imperial li havien ensenyat això. No, aquest cop tindria un pla de suport.
Vader coneixia als jawes de Tatooine. Eren tan nombrosos com mosques carronyeres en un cadàver podrit. Tan nombrosos que uns quants errants no es trobarien massa a faltar. I la pèrdua d’uns quants més addicionals no es notaria.
-Kohvrekhar -va cridar el Senyor Fosc.
Una de les ombres de la sala d'entrenament li va respondre.
-Sí, Lord Vader.
-Prepara el teu equip per viatjar a Tatooine. Ja saps què fer en cas que Jix fracassi.
-Sí, Lord Vader -va respondre l'ombra-. Protegir l'anomenat Skywalker, encara que això requereixi que eliminem a diversos dels seguidors d’en Jabba. O a Jix.
-Correcte. Pots retirar-te -va dir en Vader, donant l'esquena a les ombres parlants-. En sortir, digues-li al teu germà de clan que vingui: tinc altres assumptes que planejar amb ell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada