dijous, 25 de febrer del 2016

Relats de les Ombres de l'Imperi (XXVIII)

Anterior



28 Estem fets de patiment

La següent declaració va ser descoberta en uns arxius de dades recuperats d'unes restes a prop d’Ubertica:

La Història pot qüestionar els meus motius, però les seves acusacions no em preocupen. El nostre poble, els Ubesos Autèntics, hem viscut massa temps a l'exili, mentre que els yrak pootzck han continuat amb la seva vida fàcil, usurpant el lloc de la galàxia que ens pertanyia per dret. És per honor i per justícia pel que lluitem.
Diuen que som de la mateixa sang, però no ho som. Hem suportat mil·lennis de patiment mentre ells vivien entre luxes i comoditats. Nosaltres, els Ubesos Autèntics, ens hem guanyat la nostra dura existència esgarrapant a cops el nostre suport en els erms erms del nostre planeta, lluitant contra clans hostils, terres enverinades i depredadors salvatges. Els farsants, els Yrak pootzck, han gaudit de la seva vida fàcil, gaudint dels camps i turons verds d’Ubertica, gaudint de l'estabilitat política que els va ser atorgada pels seus amos republicans i imperials. El nostre poble és considerat marginat, mentre que el seu és acceptat com una raça benvinguda per tota la galàxia.
Així que jo, Savax del Clan Vorsazg, Mestre de la Guerra dels Erms del Sud, he reunit als meus germans de clan per esborrar l'error amb el que la història ens ha maleït. Si hem de vèncer aquesta maledicció i emergir a la creixent galàxia, els yrak pootzck han de ser destruïts. Hem adquirit cinc naus de guerra amb les que farem ploure destrucció sobre Ubertica; i després nosaltres aterrarem en persona i acabarem un a un amb els supervivents per esborrar la seva memòria d'aquest univers. Aquesta és la voluntat de Savax i el destí del poble Ubès.

Després de conèixer l'atac de Savax contra Ubertica, es va enviar una flota de sector imperial. Tot i que la flota va destruir les naus i les tropes d’en Savax, va ser massa tard per aturar l'atac, que va destruir moltes de les ciutats d’Ubertica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada