dimecres, 3 de febrer del 2016

Relats de les Ombres de l'Imperi (VII)

Anterior



7 Reassignació temporal

L'almirall Piett es trobava davant Darth Vader en les estances del Senyor Fosc a bord del Super Destructor Estel·lar Executor. Tenia la intranquil·la sensació que la seva conversa seria molt breu -i probablement fatal- donat el seu fracàs en capturar el Falcó Mil·lenari a Bespin.
Havia estat al costat de l’almirall Ozzel quan el Senyor Fosc va deixar clara la seva ira per l'error d'aquest oficial a Hoth. Més tard, havia vist com els guàrdies arrossegaven el cos sense vida del capità Needa després de les seves fallides «disculpes». En aquells al seu servei, Vader no tolerava res excepte l'exercici exemplar, i en Piett li havia fallat.
-Almirall Piett -va dir en Vader, amb la seva atronadora veu ressonant per tota la sala-. He estat cridat a Coruscant per presentar el meu informe davant l'Emperador. L’Executor m'acompanyarà sota el comandament del capità Kallic.
En Piett va sentir un nus a la gola... Era el Senyor Fosc, o la seva pròpia aprensió?
En Vader va continuar.
-Romandrà al comandament de la flota imperial per continuar la recerca dels rebels. Vostè romandrà a bord del Destructor Estel·lar Acusador a manera de vaixell insígnia.
-Sí, senyor -va dir en Piett, reprimint un sospir d'alleujament.
-Serà reassignat a l’Executor quant torni de les meves tasques en la Cort Imperial. -Vader va mirar fixament a l’almirall-. Li estic confiant la flota, almirall Piett. No es permeti cometre cap error... Si alguna cosa arriba al meu coneixement, tingui per segur que un nou almirall serà posat al comandament d'aquesta flota.
En Piett ho va entendre perfectament.
-Sí, Lord Vader.
No va deixar anar el seu sospir d'alleujament fins que va estar ben lluny de les estances del Senyor Fosc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada