divendres, 5 de febrer del 2016

Relats de les Ombres de l'Imperi (IX)

Anterior



9 El mal menor

Lord Darth Vader va fer la seva aparició al pont del Devastador, va observar pels finestrals al planeta Falleen. Es va aturar un moment, mirant la superfície, on, en aquests moments, una plaga invisible s'estenia ràpidament.
- Lord Vader. - El capità Bolvan li va parlar de prop i amb cautela al Senyor Fosc dels Sith -. Tenim projeccions basades en informació rescatada dels laboratoris... - Va començar a pressionar uns números en el seu datapad, llavors li va passar el dispositiu a Vader.
Els informes estimaven que el bacteri necrotitzant s'escamparia per la població com un incendi forestal. Només havien passat unes poques hores des de l'incident, però les projeccions mostraven que, si no es feia res aviat, la plaga s'estendria a tots els continents de Falleen. Vader va tornar el datapad al capità Bolvan.
- Senyor, -va proposar el Capità -. Si sol·licitem artilleria del Projecte X271 en els Territoris de la Vora Exterior, podríem incinerar el bacteri des òrbita...
- I aniquilar tot ésser vivent del planeta, -el va interrompre Vader -. No l’Emperador encara pot tenir alguna utilitat per als Falleen.
- Lord Vader, no hi ha cura... - Va objectar en Bolvan.
- Capità, -va grunyir en Vader -. Vostè ha d'aprendre quan és apropiat oferir un consell. Ara no és el moment.
Un tinent va marxar fins en Vader i el capità Bolvan, va saludar i es va posar en una rígida posició de ferms.
- Ha sol·licitat la meva presència, Lord Vader?
- Sí, tinent Hija, preparar-se per un bombardeig orbital a Falleen, centrat en el centre de recerca, fins a uns 40 quilòmetres de diàmetre.
- Sí, lord. - Hija va girar i es va allunyar per dur a terme els seus deures. En Vader va passar la vista del capità Bolvan a mirar pels finestrals una altra vegada. En uns moments, la terra directament de sota estaria cremant amb foc de turbolàser. Milers moririen, però milers de milions es salvarien de l'efecte del bacteri. El projecte d’armes biològiques de Falleen no havia anat bé... i al final, tot això, era tan sols un petit preu que calia pagar pel fracàs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada