dimarts, 14 de maig del 2019

Fragments d’Alderaan (XIX)

Anterior


19

Amb les pedres i els enderrocs finalment eliminats de la boca de la cova, i sabent que Boba Fett s'amagava en algun lloc en el camp d'enderrocs esperant a Han Solo, els joves Cavallers Jedi van preparar al Drac de Roca per a una última desesperada carrera cap a la llibertat.
Jaina es va asseure en el seient del pilot, amb les celles arrufades i tibant mentre comprovava les lectures de control per desena vegada.
—El que realment necessitem pel que anem a fer és un creuer estel·lar Mon Calamari. —Va dir Jacen mirant a la seva germana.
—Això és un fet, —va dir Tenel Ka—, però el Mestre Skywalker ens va ensenyar que un Jedi fa ús de les habilitats que posseeix, no dels recursos que creu tenir.
—Bé, allà anem. —Jaina va encendre els retropropulsors del Drac de Roca, i la maltractada nau, es va aixecar fent volar pols de roca del pis i de les parets. Còdols van rodar i van rebotar, arrossegats per les vibracions del motor que sacsejaven l'asteroide.
—Aguanta.
—Vés amb compte. —Va dir Jacen—. Aquest forat que hem  cavat no és molt estable. Podria esfondrar-se en qualsevol moment.
Jaina es va encongir d'espatlles.
—Llavors, no té sentit quedar-nos aquí per més temps. —Mirà al wookiee en el seient del copilot—. Treu-la, Lowie.
Prenent una profunda respiració, Jacen es va preparar en el sistema de comunicacions, llest per enviar el missatge d'avís al moment que quedessin lliures dels murs protectors de roca. Una vegada fora de la caverna, fins i tot el seu improvisat i feble transmissor, hauria d'enviar un senyal discernible. Sabia que el seu pare podria estar ja de camí per rescatar-los a bord del Falcó Mil·lenari. Amb la seva pobra potència de motor i les seves unitats sublumíniques al màxim, el Drac de Roca, va sortir disparat a través de l'obertura. Amb la suor, caient sobre el seu rostre, Jaina va aferrar els controls, enfocant totalment la seva concentració. Van sortir de la feble gravetat de l'asteroide i es van llançar de cap a l'espai.
—Ara, Jacen, —va dir amb dents premudes—. Envia el senyal!
Jacen va encendre el sistema de comunicacions, transmetent en totes les bandes.
—Atenció a totes les naus! Sóc Jacen Solo a bord del Drac de Roca. El caçador de recompenses Boba Fett ha preparat una emboscada. Ens ha atacat i derrocarà a qualsevol que entri en el camp d'enderrocs d’Alderaan. Necessitem desesperadament ajuda, però vagin amb compte amb les emboscades.
—El nostre enemic ens ha trobat. —Va anunciar la Tenel Ka. Igual que un aràcnid esperant a la seva presa, la nau angular d’en Boba Fett va sortir d'on hi havia estat amagada en l'ombra d'un altre asteroide. L'Esclau IV va disparar darrere d'ells. El caçador de recompenses, novament, no va intentar posar-se en contacte, però Jacen podia sentir el perill.
—Crec que està enfadat amb nosaltres. —Va dir—. Creus que sap que ens vam introduir en la seva computadora?
—Em temo que precisament no vaig intentar cobrir la meva intrusió. —Va dir TM2—. Se suposava que havia de fer-ho? —Com a resposta a la pregunta del petit droide, Boba Fett va atacar amb els seus canons làser, cremant a través dels seus escuts i danyant les planxes del casc del Drac de Roca.
Va disparar sense delicadesa, aquesta vegada, pura força bruta. Semblava estar jugant.
—Aquí va la nostra millor oportunitat. —Va dir Jaina amb consternació—. No està intentant donar-li als motors, està intentant vaporitzar-nos.
—Oh, el meu... Què anem a fer? —ploriquejà TM2.
—Crec que ens hem quedat sense opcions. —Va dir Jaina—. Hem fet un pont a tots els nostres sistemes d'armament i no podem lluitar contra els seus canons làser.
—Tinc una alternativa. —La Tenel Ka va prendre aire i va continuar amb gravetat—. Podem córrer.
—Anem a pensar en una opció diferent. —Va contestar Jaina, lluitant amb els controls per evitar xocar amb un asteroide, alhora que esquivaven l'atac del caçador de recompenses—. Estic oberta a suggeriments.
Boba Fett va disparar de nou, aquesta vegada, clarament amb la intenció de destruir-los. Els seus escuts havien fallat i l'ardent energia dels trets làser de Fett va fer explotar el seu motor estel·lar recentment reparat. El motor d'estribord, havia romàs avariat des del primer atac. El Drac de Roca es va estremir i va caure mort, escorant-se a l'espai amb poc més que els seus retropropulsors de control d'altura per maniobrar. La major part del seu sistema elèctric va caure, juntament amb els generadors de suport vital. Les llums d'alarma i sirenes, sonaven i brillaven, i TM2, va sofrir diversos curtcircuits, tractant de processar totes les dades.
—Estem morts a l'espai. —Va dir Jaina—. Això és tot.
—El papa no arribarà a temps veritat? —Va dir Jacen—. I no hi ha ningú més per ajudar-nos. —Mirà a la Tenel Ka volent dir-li tant, però mentre mirava els seus molt oberts i freds ulls, va veure que estaven plens de les moltes coses que ella volia al seu torn dir-li a ell.
—Ei, ha estat un plaer conèixer-te. —Va dir Jacen, forçant un somriure de mig costat.
En el camp d'asteroides, la nau del caçador de recompenses Boba Fett, va envoltar l'indefens objectiu, acostant-se per al tret mortal. Tots els seus canons làser estaven activats, punts brillants de llum, llestos per disparar. Boba Fett va girar l'Esclau IV al voltant de la nau i es va acostar directament cap a les seves noves víctimes.
Li havien sorprès amb el seu enginy. Pràcticament sense recursos ni formació, s'havien alliberat del devessall i havien reparat la nau. Però si pensaven que podrien escapar d'ell... estaven molt equivocats. Mai permetria que advertissin a Bornan Thul, i encara que no fos així, no podria permetre'ls escapar amb els coneixements que havien robat dels seus bancs de dades. Havia descobert immediatament el seu escanejat amb la llescadora remota, per descomptat, i haurien de pagar el preu. Ningú podia contenir tanta informació sobre Boba Fett i viure.
Les seves mans enguantades, van pressionar els controls, centrant les mires en el Drac de Roca. Les seves armes, estaven a plena potència. Els joves Cavallers Jedi havien espatllat els seus plans d'emboscada, avisant a Han Solo... però Boba Fett era flexible. Anava a destruir el petit creuer de passatgers i a paralitzar al Falcó Mil·lenari tan aviat com arribés, i a continuació, procedir amb el següent pas en la seva cerca de Bornan Thul.
Va augmentar la velocitat, pilotant cap al Drac de Roca, i seguidament, va empènyer els controls dels seus sistemes d'armes. Va posar els seus polzes sobre els botons de tret, esperant fins al moment just...
I després va disparar.
Jacen es va protegir els ulls, esperant l'explosió final, però just quan el caçador de recompenses realitzava el seu tret, una altra nau va passar a gran velocitat, un vaixell de càrrega atrotinat i improvisat amb dotzenes de components obsolets.
—El Vara del Raig! —Va cridar la Jaina.
L'antiga nau del vell Peckhum, va utilitzar un raig tractor per aferrar l'Esclau IV i va tirar d'ell, fora del seu curs, girant cap a les deixalles espacials, quan Fett va disparar. Els mortals rajos làser, van volar a l'atzar cap al buit de l'espai, un d'ells, colpejant i vaporitzant un petit asteroide.
—És Zekk. —Va dir Jaina—. Ens ha trobat.
El Vara del Raig va aprofitar l'element sorpresa i va girar, envestint la nau d’en Boba Fett, que encara continuava fora de control per efecte del raig tractor. Zekk va llançar ràpidament cinc trets làser de les armes recentment instal·lades, un sistema de precaució que el mateix Peckhum havia acceptat instal·lar després de ser derrocat pels caces de l'Acadèmia de l'Ombra. Les explosions van colpejar l'Esclau IV, enviant-lo trontollant sota el sobtat al·luvió. Sabent que el Drac de Roca no tenia sistemes d'armes funcionals, Boba Fett no esperava un atac des de cap direcció.
—Oh, gràcies al Faedor, estem salvats! —Va dir TM2, amb veu lleugerament pastosa pels nombrosos curtcircuits que havia sofert. Pel que sembla, en veure's danyat, i possiblement fins i tot amb menys armes, Fett es va tornar, va encendre els seus motors i es va anar volant a través del laberíntic camp d'asteroides, on podria amagar-se i fer les reparacions necessàries.
—No m’ho puc creure. Zekk ha vingut a rescatar-nos! —Va dir Jaina, absolutament eufòrica—. Jacen, activa el sistema de comunicacions. Hem de parlar amb ell. —Però mentre mirava amb consternació, el Vara del Raig va rugir més enllà d'ells, i va continuar el seu vol, perseguint a Boba Fett. Zekk va seguir disparant, però els motors més potents de l'Esclau IV, van allargar ràpidament la distància entre ells. Així i tot, Zekk no es rendia. Continuava endavant, i aviat, es va perdre en les complexes trajectòries orbitals del camp d'enderrocs.
—On va Zekk? —Cridà la Jaina—. Va a matar-li. Pot ser que li hi hagi sorprès, però el Vara del Raig no és rival contra Boba Fett quan tingui de nou els seus sistemes operatius.
—Espero que Zekk torni a per nosaltres. —Va dir Jacen—. Sense suport vital, només tenim un parell d'hores abans que això es converteixi en una cosa molt incòmode.
Sense energia i amb només les bateries d'emergència per al seu senyal d'auxili automàtica, els joves Cavallers Jedi, es van asseure i van esperar.
Completament sols a l'espai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada