divendres, 17 de maig del 2019

Notícies de l’HoloNet de la República. Nucli (84)

Anterior


EDICIÓ ESPECIAL INAUGURAL | 16: 5: 24
TEXT COMPLET DEL MEMORABLE DISCURS DE PALPATINE
Ciutadans de la galàxia civilitzada, durant aquest dia vam marcar una transició. Durant mil anys, la República es va presentar com el major assoliment dels éssers civilitzats. Però hi va haver alguns que ens van posar els uns contra els altres, i ens vam alçar en armes per defensar la nostra forma de vida en contra dels separatistes. D'aquesta manera, mai vàrem sospitar que la major amenaça provenia de l'interior.
Els Jedi, i alguns dins del nostre propi Senat, havien conspirat per crear l'ombra del separatisme usant un dels seus com el líder de l'enemic. Aquests esperaven deixar a la República a la ruïna. Però l'odi en els seus cors no va poder ser ocultat per sempre. I per fi, va arribar el dia en què els nostres enemics van mostrar la seva veritable naturalesa.
Els Jedi esperaven deslligar el seu poder destructiu contra la República assassinant al cap del govern i usurpant el control de l'exèrcit clon. Però als objectius dels aspirants a tirans se'ls van oposar amb valentia aquells sense elitisme, i perillosos poders. Els nostres lleials soldats clon van contenir la insurrecció dins del Temple Jedi i van reprimir aixecaments en mil mons.
Els Jedi restants seran caçats i derrotats! Qualsevol dels seus col·laboradors patirà la mateixa sort. Aquests han estat temps difícils, però hem passat la prova. L'atemptat contra la meva vida m'ha deixat cicatrius i deformat, però els asseguro que la meva resolució mai ha estat més forta. La guerra ha acabat. Els separatistes han estat derrotats i la rebel·lió Jedi ha estat frustrada. Som al llindar d'un nou començament. Per tal de garantir la nostra seguretat i la contínua estabilitat, la República es reorganitzarà com el primer Imperi Galàctic, per a una societat segura, que els asseguro que tindrà una durada de deu mil anys. Un Imperi que continuarà sent governat per aquesta augusta assemblea i un sobirà triat de per vida. Un Imperi governat per la majoria, governats per una nova Constitució!
En reunir a tota la galàxia sota una sola llei, un idioma, i la guia il·luminada d'un individu, la corrupció que va omplir la República en els seus últims anys mai trobarà arrels. Els governadors regionals eliminaran la burocràcia que va permetre que el moviment separatista creixés sense control. Un fort i desenvolupat exèrcit garantirà l'estat de dret.
Sota el Nou Ordre de l'Imperi, les nostres més estimades creences seran salvaguardades. Defensarem els nostres ideals per la força de les armes. No cedirem cap terra als nostres enemics i romandrem junts i ferms contra atacs tant interiors com exteriors. Així els enemics de l'Imperi, tindran en compte que: aquells que desafiïn la resolució Imperial seran aixafats.
Hem assumit una tasca que serà difícil, però la gent de l'Imperi està llesta per al desafiament.
Degut als nostres esforços, la galàxia ha canviat la guerra per la pau i l'anarquia per estabilitat. Milers de milions d'éssers ara esperem un futur segur. L'Imperi creixerà a mesura que més planetes sentin la crida, des de la Vora fins a les salvatges regions desconegudes.
Els ciutadans imperials han de fer la seva part. Uneix-te a la nostra flota estel·lar. Converteix-te en els ulls de l'Imperi reportant a insurgents sospitosos. Viatja als racons de la galàxia per difondre els principis del Nou Ordre als bàrbars. Construeix monuments i meravelles tècniques que parlin de la nostra glòria a les generacions futures.
Els soldats clon, que ara porten amb orgull el nom de soldats d'assalt Imperials, han abordat la perillosa tasca de combatre als nostres enemics al front. Molts han mort en la seva devoció a l'Imperi. Els ciutadans imperials farien bé en recordar el seu exemple.
El Nou Ordre de pau ha triomfat sobre el vergonyós secret d’ombrívols mags. La direcció del nostre curs és clara. Portarà l'Imperi a glòries més enllà de l'imaginable.
Hem estat posats a prova, però hem sortit més forts. Ens movem cap endavant com un sol poble: els ciutadans imperials del primer Imperi Galàctic. Anem a prevaler. Deu mil anys de pau comencen avui.



-Inaugural Edició Especial- 16: 5: 24

EL TRIOMF DE PALPATINE: UNA CELEBRACIÓ

47ArS: 8: 11 - Palpatine neix a Naboo.
17Ars: 10: 05 - Després de no tenir molta sort en càrrecs polítics a Naboo, Palpatine és triat senador sectorial de la seva llar de Chommel. És reelegit diverses vegades.
3: 4: 14 - La Federació de Comerç envaeix Naboo. Després que l’ineficaç Canceller Suprem Valòrum és forçat a abdicar, Palpatine és aclaparadorament triat en el càrrec. Porta un ràpid final a la crisi.
5: 3: 13 - El text polític de Palpatine, "Els Camins al Poder", encapçala la llista de bestsellers.
7:10:05 - Palpatine guanya la reelecció per al càrrec de Canceller Suprem.
8: 2: 11 - Palpatine aprova el projecte de llei 4213.0410, que patrocina el projecte Vol d'Expansió, que partiria des de Yaga Minor amb la missió de penetrar les Regions Desconegudes i la barrera galàctica.
9: 9: 26 - El Senat modifica la Constitució de la República, el que permet a Palpatine romandre en el càrrec per dirigir la galàxia per l'amenaça del moviment separatista del Comte Dooku.
13: 5: 21 - El Senat dóna al Canceller Palpatine poders de guerra d'emergència per fer front a la crisi. Palpatine proposa el Gran Exèrcit de la República i es llança a la lluita contra el Comte Dooku en el conflicte que ara és anomenat les Guerres Clon.
16: 5: 23 - Palpatine aixafa una rebel·lió de Jedi traïdors i guanya les Guerres Clon. Un eufòric Senat el nomena emperador de per vida.


-Principals Notícies-

LA COMPNOR ES REORGANITZA

CIUTAT IMPERIAL, CORUSCANT: L'Imperi va guanyar avui un nou cos de guardians amb la inauguració de la COMPNOR, un cos de voluntaris i patriotes civils que substitueixen la Comissió per a la Preservació de la República, o la COMPROR.
La nova organització, anomenada oficialment la Comissió per a la Preservació del Nou Ordre, va proclamar que la seva missió és "la defensa dels preceptes Imperials a través de la força i la veritat" en un acte celebrat aquest matí a la Pliada di am Imperium. Els milers de manifestants uniformats, portant banderes vermelles-i-blanques engalanades amb colors brillants del segell Imperial oficial, van desfilar per L’Esplanada Glitannai i es van congregar al davant de la balconada de revisió del palau. L'emperador no va fer acte de presència, però el seu assessor Imperial Crueya Vandron va saludar breument a la multitud amb estridents aclamacions.
"La COMPNOR està llesta per dirigir l'Imperi en mil anys de prevalença", va dir Ishin-Il-Raz, l'ex-portaveu de la COMPROR i cap del Comitè Selecte de la COMPNOR. "Al nostre Emperador, i tots els ciutadans Imperials, tenim l'orgull de presentar-nos per al servei."
Fundada durant la crisi de les Guerres Clon, la COMPROR era un cos de voluntaris compromesos a donar suport al Canceller Palpatine i l'esforç de la República en la guerra. El grup es va fer conegut per les seves recollides de fons "crèdits per als clons", les unitats de recursos i les seves entusiastes manifestacions.
La COMPNOR promet ser molt més ambiciosa. "L'assessor Vandron ens dóna el seu ple suport a la nostra missió i s'ha compromès amb el creixement de la COMPNOR", va dir Ishin-Il-Raz. Ja present en el manifest de l'organització està la Coalició per al Progrés, una divisió que examina la puresa de les accions culturals Imperials, i la Coalició per a la Millora, una divisió destinada a promoure l'ús de tecnologia estandarditzada Imperial. L'especulació és tan abundant que l'Oficina de Seguretat Imperial recentment formada, una branca de la Intel·ligència Imperial, serà integrada en l'estructura organitzativa de la COMPNOR. La divisió més Gran de la COMPNOR és el seu programa juvenil, conegut com GRUPOSA (Grup subadult). Els antics graduats de l'escola del GRUPOSA durant la seva encarnació de la República han anunciat des de llavors les seves intencions de servir a l'Imperi com a part del CompForce, una unitat independent de paramilitars sota la direcció del Comitè de Selecció de la COMPNOR.
La COMPNOR durà a terme campanyes de reclutament en més de 200 Mons del Nucli en el pròxim mes. "Vine i mostra el teu suport al Nou Ordre", va instar Il-Raz. "Coneix als nostres membres, i després converteix-te en un. No voldràs ser l'únic en el teu barri que no és part de la COMPNOR."


Notícies HoloNet De La República

SEIXANTA-TRES SENADORS DETINGUTS
EN COMPLICITAT AMB LA INSURGÈNCIA JEDI

Ciutat Imperial, Coruscant:
Intel·ligència Imperial va anotar una dramàtica victòria contra els conspiradors de la rebel·lió Jedi d'avui, va arrestar 63 senadors sota els càrrecs de conspiració i traïció. Entre els detinguts es troba alguns senadors dels Mons del Nucli i un gran nombre de senadors alienígenes dels mons de la Vora Exterior, on se sap que l'anarquia està a l'ordre del dia. "Estem contents per aquesta victòria, però profundament decebuts que els funcionaris públics fallin a l'Emperador d'aquesta manera", va dir Armand Isard, director de la Intel·ligència Imperial. "Poden estar segurs que no cedirem fins que els presoners ens hagin donat els noms dels seus còmplices."
La majoria de les identitats dels 63 senadors segueixen sent classificades. En el moment de tancar aquesta edició només una llista parcial de noms s’ha fet pública. Tots els noms a la llista han estat, a més, signataris de la Petició dels 2000, una protesta formal contra el nou sistema de governadors regionals de Palpatine signat per 2000 legisladors i presentada durant la última i molt plena sessió de Senat.
Els altres signataris de la petició van ser interrogats en reacció a les últimes detencions. "Jo dono suport als esforços de l'emperador per garantir la seguretat de tots els ciutadans Imperials", va dir el senador Bail Organa d'Alderaan en un comunicat emès per la seva oficina.
La finada Senadora Padmé Amidala de Naboo, un dels arquitectes de la Petició dels 2000, va ser recordada per la Reina Apailana com "una idealista franca, però algú molt aferrada als principis de seguretat representats per l'Imperi. És la nostra esperança que Sa Majestat Imperial no portarà a terme aquesta petició en contra de la gent de Naboo, que estan triant a un nou senador per il·lustrar millor la nostra obertura cap al Nou Ordre de l'Imperi."
El director Isard no va voler dir si es farien més arrestos pròximament. Isard ha instat a tots els ciutadans Imperials a obtenir la llista completa dels signants de la Petició dels 2000 per així assegurar si els seus interessos estan sent justament representats pels qui tenen el poder.

ACTUALITZACIÓ: LES DETENCIONS
ÉS EL TEU SENADOR UN TRAÏDOR?
Els següents noms són els últims afegits a la llista de 63 detencions:
-Ivor Drake de Kestos Minor
-Tanner Cadaman de Feenix
-Streamdrinker de Tynna
-Grebleips de Brodo Asogi
-Shea Sadashassa d’Herdessa
-Fang Tsar de Seran Prime


-PER CONSULTAR LA LLISTA COMPLETA, SI US PLAU VEURE AQUÍ-


-Principals Notícies-

LA FEDERACIÓ DE COMERÇ SIGNA EL TRACTAT:
NACIONALITZACIÓ EN MARXA

Koto-Si, Neimoidia:
Sentepeth Findos, virrei interí de la Federació de Comerç, ha signat avui un tractat que li dóna el control directe dels vasts recursos del càrtel a l'Imperi. Àmpliament esperat a conseqüència de la derrota de la Confederació de Sistemes Independents en les Guerres Clon, l'acord dóna el control de totes les explotacions de la Federació de Comerç, amb efecte immediat, a l'Emperador Palpatine i les empreses designades de l'Emperador.
"Juntament amb què la Federació de Comerç signa aquest tractat de pau amb l'Imperi, reconeixem que els nostres constituents ja no estan sota el nostre control", va dir Findos. "Només demanem que l'Emperador ens concedeixi un permís especial en la distribució d'actius a la llum de la nostra trajectòria en el negoci". Findos va ser escortat fora de la sala per guàrdies d'assalt.
Els beneficiaris privats amb la nacionalització és probable que siguin empreses amb estrets lligams amb el govern Imperial (veure requadre), particularment les empreses lleials que han contribuït amb els seus recursos per ajudar a assegurar la victòria de la República en les Guerres Clon.
No totes les branques de la Federació de Comerç estan satisfetes amb els termes del tractat. Parlant des de l'eix comercial de la Vora Mitjana d’Enarc, el Visir de Duanes Marath Vooro ha presentat a Findos com una autoritat il·legítima. “On és (el virrei Nute) Gunray? On és (l'oficial de resolució Rune) Haako? Un lacai de tercer nivell no té dret a negociar en nom de la Federació de Comerç.”
Vooro va advertir d'una resistència armada del seu planeta i altres llocs avançats com aquest.
"Tenim els nostres cuirassats. Disposem de droides. Si Palpatine vol la nostra riquesa, que vingui i ens la prengui."


DADES A SABER
A QUI AFECTA? Totes les explotacions de la Federació de Comerç són ara propietat de l'Imperi. Esperem que la major part dels actius sigui absorbida per empreses lleials, com les Drassanes de Propulsors Kuat, Sistemes Sienar, CoTagge, i Merr Sonn.
QUE PASSA AMB LA FEDERACIÓ DE COMERÇ? El directori governamental de la Federació de Comerç ha estat desmantellat. D'altra banda, el conglomerat va perdre el seu poder de vot al Senat quan es va unir a la CSI a l'inici de les Guerres Clon. Llevat que l'Emperador mantingui intacte el nom (poc probable), l'organització de 350 anys d'edat, en essència ja no existeix.
QUE SEGUEIX? S'espera una acció similar amb el Clan Bancari Intergalàctic, el Gremi de Comerciants, l'Aliança Corporativa, i els altres signataris de la CSI.


-Article Especial-

CONEGUI ALS SEUS GOVERNADORS REGIONALS:

PART D'UNA LLISTA

A l'Antiga República, la direcció únicament del Senat no tenia direcció i propòsit. El nou sistema de governació regional, si bé no substitueix al Senat, reduirà considerablement la burocràcia. El seu territori ara compta amb un supervisor que serà com l'oïda de l'Emperador Palpatine.
Els territoris controlats pels governadors regionals s'han establert d'acord a les necessitats militars, permetent la lliure circulació a través de les fronteres que abans limitaven senadors sectorials. En un suggeridor homenatge als sàtrapes, governants de petits imperis espacials que es van unir per convertir-se en l'Antiga República, l'Emperador ha atorgat als seus governadors el títol honorífic de Moff.
D'una mordaç i lleial mirada, aquests orgullosos homes estan a l'avantguarda de valerós Nou Ordre de l'Emperador Palpatine.
Què es pot esperar del seu governador regional?:
SEGURETAT: Pirates, contrabandistes, i insurrectes aliats amb la fracassada rebel·lió dels Jedi tenen motius per tremolar. El seu governador regional té jurisdicció directa sobre Destructors Estel·lars i Tropes d'Assalt, i vigilantment defensaran la vida dels ciutadans Imperials.
LLIBERTAT IDEOLÒGICA: Mereix viure en un Imperi on vostè i els seus veïns obertament poden expressar el seu amor als ideals Imperials, i on els ensenyaments aliens i altres controvertits temes no siguin imposats a la força als seus fills en el nom de la "imparcialitat". Els seus governadors regionals, en conjunt amb la COMPNOR, ja estan a la modernització del sistema educatiu.
UN ROL DIRECTE AL GOVERN: El seu augment dels impostos estan ajudant a pagar els nostres militars i expansius serveis Imperials.


D'esquerra a dreta:
Moff Denn Wessex, Moff Wilhuff Tarkin, Moff Marcellin Wessel.

WILHUFF TARKIN: Amb els trets aguts d'un falcopenat, aquesta estrella en ascens de l'eix comercial d’Eriadú en la Vora Exterior té sistemes estel·lars sencers sota el seu control. Un ex-comandant de les forces de seguretat en les Regions de la República, Tarkin recentment va ser sotsgovernador d’Eriadú. Ara supervisa el major Sector Seswenna amb un especial èmfasi en la tecnologia militar emergent.
DENN WESSEX: Com a comandant a bord del Destructor Estel·lar classe Venator Reducte, Wessex va mostrar coratge sota foc a la batalla de Boz Pity que li portà a convertir-se en un heroi. Aquest geni tecnològic jovençà s’ha casat recentment amb Lira Bissex, una de les dissenyadores en cap de la classe Venator, i amb tota seguretat el seu emparellament portarà amb si la creació d’unes naus de guerra més ambicioses. Les responsabilitats del governador Wessex inclouen l'administració del territori al voltant del gran Sector Relgim.
MARCELLIN WESSEL: Les desconcertants costums dels estrangers no són una endevinalla per a aquest administrador de mà ferma, que va recórrer els més distants camps de batalla de la galàxia com un coronel al comandament de soldats clon de la República. Des de la seva base en el Sector Immàlia, el governador Wessel supervisa el quadrant dels voltants, mantenint un ull vigilant sobre la tribal rebel·lió local.


-Notícies informatives-

S'INSTA ALS CIUTADANS HA REGISTRAR-SE PER A LA SEVA SEGURETAT

Si vostè mai s'ha registrat, registri’s avui. Si ja està registrat com a part del cens de la República, registreu-vos de nou, és l'única manera d'aconseguir el seu nou xip d'identitat Imperial. El xip d'identitat permetrà als funcionaris protegir-lo millor d'amenaces a la seva seguretat, fins i tot d'espies Jedi. Els qui siguin atrapats sense el seu xip d'identitat podrien estar subjectes a multes i empresonament. La falsificació d'un xip d'identitat es castiga amb la vida en una colònia penal.
QUINES SÓN LES NOVETATS? Els ciutadans notaran algunes noves seccions a l’ampliat formulari de registre Imperial. Aquests inclouen:
-PERSUASIÓ POLÍTICA: Si us plau, contesti totes les preguntes el millor que pugui (les respostes en forma de relat són benvingudes). La manera amb què expressi la seva lleialtat donarà als funcionaris Imperials valuosa informació, que els permetrà respondre més ràpidament a les seves necessitats particulars.
-ARMES: Totes les armes han de ser declarades sota aquesta secció, o vostè podria enfrontar-se a severes sancions. Els funcionaris Imperials examinaran la seva sol·licitud de llicència per determinar si hi ha necessitat que vostè tingui armes. Indiqui els noms de familiars o amics que vostè cregui que tinguin armes. Aquesta informació serà una remesa en els seus propis formularis d'inscripció per garantir la seva seguretat.

EL NOU IMPERI: COM PUC AJUDAR?

La guerra ha estat guanyada i la rebel·lió Jedi aixafada. Nosaltres, com a ciutadans Imperials, tenim molt a celebrar. Però ara els nostres enemics han passat a la clandestinitat, i hem de romandre alerta. Al llarg de l'Imperi, els ciutadans es pregunten: "Com puc ajudar?"
Els humans són l'orgullós poble del nucli, sobre les seves espatlles se sosté en alt la bandera del nostre gloriós Imperi. Com humà, hi ha moltes maneres de fer la seva part:
-CONVERTIR-SE EN DONANT DE CLONACIÓ: Com els herois de la guerra assumeixen el seu nou paper com a defensors de l'Imperi, ells necessiten la teva ajuda. Si ets un home entre 18 i 30 anys i et vas qualificar en el cinquè percentatge més alt en l'examen físic del Gran Exèrcit de la República, un agent es posarà en contacte amb tu d'aquí a poc. Deixa la teva empremta en les generacions futures!
-ALLISTA’T A L'EXÈRCIT: Si no et vas qualificar en el cinquè per cent més alt, encara et necessitem! L'Emperador té una àmplia visió per a la nostra flota estel·lar i l'exèrcit en expansió. Visita un centre de reclutament avui!
-NO ETS APTE PER A L’EXÈRCIT? UNEIX-TE A LA COMPNOR: La Comissió per a la Preservació del Nou Ordre (veure relat d'aquesta edició) està plena de persones com tu que volen que el seu Imperi brilli. També és la seva exclusiva font de notícies sobre els últims triomfs de l'Imperi Galàctic. Quan t’uneixis, obtindràs una subscripció gratuïta a la Voluntat de Ferro (font de notícies oficial de la COMPNOR), a més d'un missatge especial de benvinguda del mateix Emperador Palpatine!
-CONVERTEIX-TE EN ELS "ULLS DE L'IMPERI": Has vist alguna cosa sospitosa? Avisa! Un Jedi podria estar amagat en el teu districte en aquest moment, i per desgràcia, no tots els polítics es prenen seriosament aquesta imminent amenaça a la seva seguretat. Pregunta't: Si el teu veí no està ajudant, no és part del problema? Els teus informes podrien no semblar ser molt per tu, però ajudaran als nostres agents a descobrir fins a quin punt la conspiració Jedi s'ha disseminat. No només sospita, informa!

SI ETS UN ALIENÍGENA ... Els alienígenes tenen un vital paper en la nostra nova societat. Com alienígena, si us plau comuniqui amb l'oficina Imperial de Planificació Social. Els nostres representants li poden ajudar amb:
-Assegurar que les seves dades de treball estiguin actualitzades.
-Ajudar-li en la recerca d'un confortable habitatge a prop dels altres de la seva espècie.
-Aconseguir un lloc a la planta baixa com a membre de l'equip responsable de la construcció d'un dels nostres emocionants projectes de nous edificis.

Recorda, Som Imperials! Prevaldrem!


TITULARS

- Rotonda del Senat encara tancada per reparacions.
- Pestage als squibs: Les restes orbitals no són d'ús públic.
- Accident industrial a Mustafar augmenta el preu del dolovita a 760 crèdits per barril.
- Els caamasi cancel·len el festival del "Arc de Sant Martí de la Llum del Sol".
- Punt / Contrapunt: Govern Imperial i el Sector Empresarial; Dolent per als
negocis?

ROMANGUI ALERTA!
La següent és una llista parcial dels Jedi que encara segueixen en llibertat. Si vostè té alguna informació que condueixi a la detenció d'aquests perillosos fugitius, poseu-vos en contacte amb la Intel·ligència Imperial en qualsevol nexe de comunicació pública:
-Kai Justiss
-Ydra Kilwallen
-Halagad Ventor
-Maw el Boltrunià
-Qu Rahn
-Ranik Solusar
         Kai Justiss             Halagad Ventor          Koffi Arana

- Consulti aquí la llista completa-


ACTUALITZACIÓ FINAL

Aquesta serà l'última edició de Notícies HoloNet. Per a futures actualitzacions, si us plau posi el seu transceptor a l’Holovisió Imperial.

FI DE LA TRANSMISSIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada