divendres, 17 de maig del 2019

Notícies de l’HoloNet de la República. Nucli (74)

Anterior


EDICIÓ DEL NUCLI | 15:2:22

COMANDANTS CLON GRADUATS A PUNT PER ACTUAR

CIUTAT TIPOCA, KAMINO - Els primers graduats d'un programa d'entrenament avançat d'oficials per al Gran Exèrcit de la República estan a punt per a l'acció.
No tots els clons es creen igual. Encara que comparteixen el mateix patró genètic, un percentatge classificat dels soldats clon de la República es designen com a comandants en la fase embrionària. Se'ls assigna un ràpid programa d'educació especialment dissenyat i una lleugera manipulació genètica per mostrar una especialització en comandament necessària en les seves primeres missions.
Complementant aquests paquets educatius virtuals hi ha esgotadors programes d'entrenament administrats per membres d'elit dels Comandos Avançats de Reconeixement, els soldats CAR; clons encara més especialitzats que es desenvolupen en nombres més petits. De la primera classe de comandants del clon han emergit 100 graduats a punt per a la distribució als dispersos camps de batalla de les Guerres Clon.
«Els paquets educatius en estat embrionari poden ensenyar a un soldat fins a cert punt», va dir Alpha-17, cap instructor en les instal·lacions d'entrenament de Ciutat Tipoca. «Aquests comandants necessiten la guia que només els veterans bregats en combat poden proveir.»
«Hi ha una galàxia de diferència», va dir el comandant Thiré 4477, un dels graduats. «És clar, sabem que les bombes nervioses ens donen alguna cosa que se sent com a autèntics records de combat, però tenir els sergents d'instrucció CAR fent-ho real i vigilant les simulacions ens dóna avantatge sobre les unitats anteriors.»
Una distinció notable dels comandants CAR és el seu ús de noms propis a més de números de sèrie. En la graduació, aquests comandants clon són reconeguts oficialment per aquesta identificació.
«En el passat, un desig d'individualitat conduïa a la creació espontània de sobrenoms del combat al front», explica el primer ministre kaminoà Lama Su. "Un nom va ser considerat un error anteriorment, però hem descobert que permetre noms produeix els efectes desitjats d'iniciativa i establiment de metes. En unitats de comandament, aquests sobrenoms extraoficials es reconeixen formalment com una marca de distinció i excel·lència entre els nostres productes més capaços.»
Molts d'aquests comandaments graduats s'estacionaran en els mons de la Dorsal de Comerç Corelliana per oposar-se al recent avanç Separatista al llarg d'aquest corredor de l'hiperespai.


EL NOU BARÓ TAGGE DIRIGEIX LA INICIATIVA TÈCNICA

UNLOS TAGGE, TEPASI - Amb ordres per omplir el buit tecnològic en les Guerres Clon, el prodigiós Baró Orman Tagge ha estat nomenat cap d'un comitè director tècnic especialitzat, part de l'Oficina d'Anàlisi d'Intel·ligència de la República.
«L'enemic s'ha aprofitat durant massa temps de la investigació i innovació de la TecnoUnió», va dir Armand Isard, director de l'Oficina d'Intel·ligència del Senat, via holocomunicador. «Hem congregat a les ments més brillants lleials a la causa de la República i ens oposarem a qualsevol cosa que els Separatistes hagin d'oferir.»
El nomenament marca el segon avanç per Orman Tagge, un cervell tècnic amb només 17 anys estàndard d'edat, a qui li va ser concedit el títol de baró el mes passat.
«Les intrèpides idees de la Casa de Tagge ens han mantingut com a líders durant generacions», va dir Tagge. «Juro deixar de banda qualsevol diferència competitiva que poguéssim haver tingut en el passat amb altres empreses que encara es mantenen fidels a la República, i estenc una invitació als millors enginyers i científics de Sienar, Kuat, Rendili i Enginyeria Corelliana per oposar-se a la creixent amenaça.»

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada