dimarts, 2 d’octubre del 2018

Devorats (Pr)


Devorats

 

La Galàxia de la Por 1

John Whitman


Esvaït?
D’vouran sembla un planeta normal. Els vilatans li donen la benvinguda a Tash, Zak, i el seu oncle Hoole amb els braços oberts.
Però Tash té un mal pressentiment sobre aquest lloc.
Hi ha un boig corrent pels carrers cridant que la gent està desapareixent. Està dient que només es van esvair en l'aire.
Tash sap que això és impossible. Però alguna cosa va molt malament a D’vouran. Trobarà el coratge per confiar en els seus instints... abans que sigui massa tard?




PRÒLEG

La porta de seguretat es va obrir amb un xiuxiueig. Una figura fosca va entrar en el laboratori, on un científic es trobava sobre una taula d'examen. Sobre la taula, hi havia alguna cosa que encara estava viva.
Quan la figura fosca es va acostar, el científic no es va donar la volta. Només altres dos éssers en tota la galàxia tenien accés a la seva fortalesa oculta, i ell sabia qui l’havia vingut a veure.
—Benvingut, Lord Vader —va dir el científic.
La figura coberta amb una armadura negra es va acostar un pas més. El seu rostre estava ocult darrere d'una cadavèrica màscara de respiració negra. Ell era Darth Vader, Senyor Fosc dels Sith, la cruel mà dreta de l'Emperador de la galàxia.
—Has completat la teva recerca?
El científic es va girar. A les seves mans sostenia un instrument punxegut amb forma de ganxo.
Darrere d'ell, la criatura en la taula es va estremir, i després es va quedar immòbil.
—Estic molt a prop. Les primeres cinc etapes del meu experiment estan en curs. Aviat seré capaç de completar la sisena i última etapa. Llavors proporcionaré a l'Emperador el major poder de la galàxia.
—Aquesta afirmació ja s'ha fet abans —va dir Vader—. L'Estrella de la Mort se suposava que havia de ser el terror mecànic definitiu. Va destruir el planeta Alderaan, però els rebels van destruir l'Estrella de la Mort.
—Bah! —va respondre el científic—. Aquesta estació de combat era una joguina. Els meus dissenys no són màquines... jo controlo el poder de la vida mateixa. Vaig a crear l'arma definitiva per l'Emperador.
—L'arma definitiva —va advertir Vader—, és la Força.
—Per descomptat, per descomptat.
Vader va mirar al científic per un moment, la seva respiració aspra sortint a través de la seva màscara com una xiulada mortal.
—S'està acabant el temps. El teu treball pot haver estat descobert.
El científic va arrufar les celles.
—Vol dir per ell? No es preocupi. Tractaré amb ell quan arribi el moment.
Vader va aixecar una mà en gest de precaució.
—Si el secret es difon igual que els secrets de l'Estrella de la Mort, l'Emperador i jo estarem molt disgustats.
En aquest moment el Senyor Fosc es va girar i va començar a allunyar-se.
El científic es va girar per veure marxar la figura cuirassada, amb els seus ulls foradant l'esquena de Vader. Aviat, va pensar, molt ràpid, tindré el poder de destruir fins i tot a Darth Vader. Llavors prendré el seu lloc al costat de l'Emperador.
Es va tornar cap als seus experiments. Va baixar la fulla amb forma de ganxo. Sobre la taula, la criatura va cridar...

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada