dilluns, 1 d’octubre del 2018

El gran bescanvi (Sinopsi 4rt)

Anterior


Sinopsi
Aventures a l’Hiperespai: Llibre 4
L'Últim Mestre de l'Espasa

Han i Chewie estan transportant un antic droide de negocis, CZ-4 (un regal de Boonda el Hutt a Jabba), quan el seu hiperimpulsor falla. Es veuen obligats a aterrar el Falcó en un món habitat pels numm, alienígenes humanoides amb tecnologia primitiva. Els numm no poden proporcionar les peces necessàries per reparar l’hiperimpulsor del Falcó. Maleïda sort! Els numm es posen nerviosos en veure a CZ-4, aparentment perquè tenen por als droides. Mentre Han i Chewie consideren el seu proper moviment, CZ-4 desapareix. Aquestes són males notícies perquè el droide és el regal de Boonda a Jabba. Si alguna vegada esperen fer negocis amb els hutt novament, han de recuperar el droide.
Al principi, Han i Chewie sospiten que els numm són els responsables d’emportar-se al droide, però aviat descobreixen que la lluna té una altra població: un grup de droides de guerra que han estat aterrint als numm des que la seva nau es va estavellar segles enrere. Els droides de guerra una vegada van lluitar en nom dels Krath, una societat secreta llargament oblidada que una vegada va amenaçar a la galàxia.
Són els droides de guerra els que han segrestat a CZ-4. El líder dels droides de guerra és conegut com el Mestre de l'Espasa (els seus braços contenen espases metàl·liques retràctils), i vol canibalitzar parts de CZ-4. Chewbacca acaba enfrontant-se al Mestre de l'Espasa mentre Han rescata a CZ-4 de ser desballestat. Chewie derrota al Mestre de l'Espasa. Han no solament rescata a CZ-4, sinó que desactiva als altres droides.
CZ-4 i Chewie troben una forma de reprogramar ràpidament els droides Krath restants perquè ajudar als numm. Els numm, que ja no es troben amenaçats, els estan agraïts a Han i Chewie i els porten a les ruïnes d'un transport estavellat (tal vegada el que va portar als droides de guerra al planeta). Chewie és capaç de rescatar algunes peces de les restes del transport, i utilitza aquestes peces per reparar el Falcó. Prenent a CZ-4, Han i Chewie ara poden continuar cap a Tatooine, on lliuren el droide a Jabba. Jabba els diu que té un altre treball preparat per a ells[1].



[1] Boonda el Hutt ha aparegut en els còmics Droides i altres històries. Els droides CZ i els droides de guerra Krath provenen de l'UE, i van ser inclosos en La Guia Essencial de Droides. Els numm i la seva lluna són de la meva invenció. (N. De l’A.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada