divendres, 1 de gener del 2016

El Jedi més Fosc (i XXII)

Anterior



22

Després del devastador atac patit pel complex de fabricació d'ordinadors dels wookiees, la Jaina sabia que no es podien permetre el luxe d'esperar. Hi havia massa en joc..., i havien d'actuar immediatament.
Mentre les forces de la Nova República enviaven unes quantes naus properes amb un contingent d'enginyers i soldats perquè ajudessin en les activitats de reparació, la Jaina i en Lowie van treballar incansablement amb en Chewbacca per completar les reparacions en la Caçadora d'Ombres. L'alt i corpulent wookiee encara coixejava una mica i seguia tenint la cama bastant adolorida, però gairebé totes les seves ferides s'havien curat, i en Chewbacca no estava disposat a permetre que uns quants músculs encarcarats li impedissin treballar.
La Jaina, la més petita dels tres, es va introduir a l’estreta mampara subministradora d'energia de la Caçadora d'Ombres, i es va anar lliscant pels forats més reduïts per connectar les entrades d'energia i desactivar els sensors i aparells de diagnòstic. Tots els recanvis havien estat preparats per ser instal·lats abans de l'atac imperial contra Kashyyyk, però l'esvelta nau encara necessitava algunes hores de treball.
- Connecteu l'energia abans que surti de la mampara -va dir la Jaina -. Tots els circuits estan protegits i amb les preses de terra connectades, però vull assegurar-me que tot va bé abans de sortir d'aquest laberint.
En Lowie va grunyir i va accionar un interruptor del sistema d'energia. Després ell i en Chewbacca van llançar un rugit simultani d'afirmació.
La Jaina va deixar escapar un sospir d'alleujament.
-Bé, m'alegra que la nau torni a funcionar -va dir -. Hem de sortir d'aquí i tornar a Yavin IV abans que comenci l'atac. Hem d'estar preparats per enfrontar-nos a l'Acadèmia de l'Ombra. - Va empassar saliva -. Portem molt temps ensinistrant-nos per això.
En Lowie va rugir per indicar que estava totalment d'acord amb la Jaina, encara que ell, en Chewbacca i la Sirra semblaven una mica entristits. Després la Sirra va emetre una sèrie d'aspres notes musicals.
- La mestressa Sirrakuk diu que es quedarà aquí per ajudar a la seva gent a acabar les reparacions -va traduir TM2 -, però que comprèn que el seu germà ha de tornar per lluitar al costat dels altres Jedi. Hi ha molts wookiees que poden ajudar aquí a Kashyyyk, però no hi ha molts Cavallers Jedi..., i se sent enormement orgullosa que el seu germà sigui un d'ells.
En Lowie li ho va agrair amb un grunyit ofegat.
- Crec que està molt contenta d'ell -va afegir TM2.
La Sirra va donar un copet al seu germà gran a la seva peluda espatlla i després va passar orgullosament una mà sobre el seu nou cinturó, que havia estat trenat amb les llustroses fibres vegetals obtingudes de la planta Syrena. La Jaina sabia que les oportunitats personals de la Sirra havien adquirit un nou i amplíssim horitzó: totes aquelles possibilitats per a la seva vida sempre havien estat allà, però el que havia passat faria que la Sirra pogués aprofitar-les millor.
En Jacen va pujar corrent a la Caçadora d'Ombres amb la petita gàbia que contenia la seva mascota Ion i els seus nadons, i va tractar de calmar els peluts rosegadors amb murmuris tranquil·litzadors.
La Tenel Ka l'acompanyava, impassible i segura de si mateixa amb la seva cuirassa d'escates de rèptil recent netejada i fregada. La jove guerrera s’havia tornat a trenar meticulosament tota la seva cabellera, i s'havia raspallat els cabells i els havia recollit amb la nova tècnica d'una sola mà que l’Ànakin Solo havia inventat per a ella.
- Estem preparats per partir -va dir -, i estem preparats per lluitar com a veritables Cavallers Jedi.
En Lowie va llançar un rugit ple d'entusiasme. La Sirra abraçà al seu germà gran, i després va abraçar a cadascun dels joves Cavallers Jedi.
En Chewbacca va pujar coixejant per la rampa, es va asseure a la butaca de pilotatge de la Caçadora d'Ombres i es va posar l'arnès de seguretat. En Lowie es va instal·lar al seient contigu al del seu oncle, i va començar a activar els diferents subsistemes i connectar els panells de control. Els dos wookiees van repassar una llista de comprovacions prèvies a l'enlairament, intercanviant una ràpida sèrie de lladrucs.
La Sirrakuk va sortir de l’esvelta nau i es va quedar a la pista per contemplar la partida mentre la Caçadora d'Ombres es preparava per enlairar-se. Uns instants després, la nau es va alçar sobre els seus feixos repulsors per portar el seu missatge d'advertència al Luke Skywalker i la seva Acadèmia Jedi.
- Acabem d'enviar l'alerta a Yavin IV, però ara hem d'anar allà -va dir la Jaina al seu germà -. L'oncle Luke ja ha tornat de la seva missió d'exploració amb el pare..., però l'Acadèmia Jedi segueix corrent perill.
- Sí, i tot això em fa molta pudor -va assentir en Jacen.
Tenia la gàbia damunt de la falda, i seguia murmurant paraules tranquil·litzadores als seus ocupants. La Tenel Ka estava asseguda al costat d’en Jacen, delint-se per a tornar a Yavin IV. La jove guerrera va passejar els dits sobre les armes del seu cinturó i va pensar en el combat que els esperava.
En Chewbacca va cridar una breu ordre per a què es preparessin per a l'acceleració, i després la Caçadora d'Ombres va sortir acomiadada cap al cel. Uns minuts després van fer una vertiginosa entrada a l’hiperespai i van deixar enrere Kashyyyk.
Tornarien a Yavin IV a tota velocitat, sabent que havien de preparar-se pel major desafiament de les seves vides.
L'Acadèmia de l'Ombra no trigaria a atacar.

FI
Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada