dimarts, 22 de gener del 2019

La Lluita per la Justícia (II)

Anterior


Segona Entrada

Aquella nit vaig veure una batalla espacial. Almenys crec que era una batalla espacial. Vaig veure centelleigs de llum de cua d'ull. I quan vaig mirar a través dels meus electrobinoculars, vaig veure dues naus disparant-se la una a l'altra.
Vaig deixar-ho tot i vaig muntar en el meu landspeeder. Oblida les tasques! Havia de trobar als meus amics: Fixer i Windy havien de veure això. Una autèntica batalla en el nostre sistema! Per què no podia estar jo aquí a dalt lluitant per la justícia amb els imperials?
Quan vaig trobar als meus amics, em vaig topar amb una altra sorpresa. Biggs estava amb ells! De tornada de l'Acadèmia. Estava tan content de veure’l que vaig oblidar la batalla. I per quan em vaig recordar i vaig convèncer a tots perquè fessin un cop d'ull, l'acció s'havia acabat. Res a veure. Aquí estava jo, armant un escàndol per dues naus disparant-se mútuament, i les naus estaven simplement estacionades aquí en òrbita, passant l'estona com una parella de grossos banthes. Ningú em va creure. Windy, Fixer, Camie i Deak van pensar que m'ho havia inventat. Com si estigués tan ansiós per entrar a l'Acadèmia Espacial que estic començant a veure estrelles... i batalles! Bé, tenen una imaginació limitada. I això és adequat per a ells. No es necessita molta imaginació per ser granger. Però no necessiten riure's a la meva costa.
I per ser honest, em va doldre una mica que Biggs tampoc em cregués. Biggs i jo hem passat per moltes coses junts. I només perquè ell està a l'Acadèmia i jo no, no significa que m'estigui imaginant coses com un nen petit. Aquestes naus no estaven proveint-se o intercanviant mercaderies. I no van ser els sols reflectint-se en el metall. Aquestes ràfegues de rajos eren inconfusibles. Alguna cosa succeïa en òrbita aquella nit. No sé què. I probablement mai ho descobriré. Però després de veure aquesta acció, desitjaria més que mai poder trobar una forma de sortir de Tatooine... per sempre.
    
      
                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada