dimecres, 30 de gener del 2019

The Thrawn Trilogy (III)

Anterior


3 Prova d'aptitud


Luke Skywalker estava dempeus al costat del bressol dels seus nebots Jaina i Jacen. Els dos nounats emetien murmuris de felicitat mentre ell s'estenia afectuosament amb els seus sentiments sobre ells, projectant calidesa i amor a la parella que no deixava d'agitar bracets i cames. Durant un instant, Luke simplement es meravellà davant la bellesa de la vida i la creació, i es va adonar que estava més profundament sintonitzat amb el costat lluminós de la Força del que havia estat mai.
La Leia li havia parlat de com havia entrat en contacte amb les seves ments durant el part. Atès que els nens tenien el «talent» dels Skywalkers per a la Força, Luke sentia que era important veure com de forts en la Força que eren els bessons. Concentrant-se intensament, el Cavaller Jedi va començar a avaluar acuradament l'aura de la Força que envoltava als bessons.
Després d'un instant, Luke va panteixar i va trencar el contacte. No tenia ni idea, va pensar amb sorpresa. Semblant... potencial. Realment ha arribat la següent generació de Jedi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada