divendres, 11 de gener del 2019

The Truce at Bakura (XX)

Anterior


20 Punt d'equilibri

El Primer Ministre Yeorg Captison va mirar a través del panell de la vidriera de la seva finestra al Parc d'Estàtues. La indecisió li estripava. Els líders rebels mantenien una actitud discreta de moment; els Ssi-ruuk estaven en òrbita, esperant...
I Wilek Nereus esperava al fet que ataquessin els alienígenes. Quan l'Imperi va prendre el control, Yeorg va quedar complagut per la política de Nereus de deixar en el seu lloc el govern de Bakura. Però en el seu cor, Yeorg sabia cap a on Nereus estava portant ara a Bakura. Anys d'experiència li asseguraven que el 90% dels bakurans estarien contents si l'Imperi tingués el control directe, però l'autoritat del govern natiu anava decreixent constantment...
Si Bakura es realineava amb els rebels, hi hauria terribles dificultats per a molts bakurans.
Quant a la seva família... Tiree mereixia certes comoditats, i el programa d'impostos de Nereus l'anaven privant lentament dels seus terrenys.
Això, es va dir a si mateix, és un pensament indigne. Necessitava una transfusió de jove idealisme per equilibrar el pragmatisme que s'havia instal·lat en la seva ànima amb l'edat i les comoditats.
—Ellice? —va dir cap a un panell del seu escriptori—. Contacti amb la Princesa Leia. Suggereixi-li que... que tinguem una xerrada —va ordenar. No semblava gens comprometedor, però ell sabia que no era així.
I la Senadora Organa també ho sabria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada