dijous, 22 de novembre del 2018

Exèrcit del Terror (Pr)


Exèrcit del Terror
La Galàxia de la Por 6

John Whitman


Tash, Zak, i el seu oncle Hoole volen assegurar-se que el Projecte Critestel·lar de Borborygmus Gog ha estat destruït. Per això viatgen a Kiva, un planeta de la Vora Exterior de la galàxia.
Kiva és ombrívol, rocós, i estèril.
A excepció d'unes estranyes ombres, el planeta està completament inert.
I quan troben el laboratori de Gog, està buit. O almenys, això creuen...



Pròleg

La petita llançadora es va lliscar a través de l'espai cap a un enorme destructor estel·lar. La llançadora era molt petita comparada amb la gran nau de combat. Al seu costat semblava una mota de pols surant en el buit.
No obstant això, milers de soldats a bord del poderós destructor estel·lar van tremolar de por quan van sentir el nom de l'únic passatger de la llançadora.
Darth Vader.
Vader no va veure com la seva llançadora aterrava en l'hangar del destructor. Estava sumit profundament en els seus propis pensaments ombrívols. Una frase es va obrir camí en la seva ment.
Projecte Critestel·lar.
Mesos enrere, el Critestel·lar havia estat un experiment prometedor dirigit pel científic imperial Borborygmus Gog. Ara estava gairebé completament arruïnat, a causa de la intervenció d'un científic anomenat Hoole i dos nens manifassers. Havien destrossat amb èxit les primeres cinc fases del Critestel·lar. Havien alterat D’vouran, el planeta vivent. Havien destruït la recerca dels no-morts a Necròpolis. Havien neutralitzat la plaga vírica de Gobindi, i després havien demolit la prometedora Màquina de Malsons. Finalment, havien destrossat els plans d’en Gog de manipular el poder de la Força.
Vader va prémer el seu puny enguantat. Gog havia ocultat aquest últim pla del Senyor Fosc. Vader sabia que el científic li temia i havia buscat una forma d'anul·lar els poders del Costat Fosc de Vader. Afortunadament per a Gog, va pensar Vader, va morir abans que descobrís el seu pla. Jo hauria fet que supliqués la mort.
Hoole i els seus joves companys havien escapat de Nespis VIII just abans que Vader arribés. Fins i tot ara, les naus de Vader pentinaven els sistemes estel·lars propers a la recerca dels fugitius.
Deixant la llançadora, Vader amb prou feines va reconèixer la presència de l'esquadró de soldats d'assalt que li va saludar mentre caminava des de la seva llançadora, amb la seva fosca capa arremolinant-se darrere d’ell. No es va detenir fins que va arribar fina al capità del destructor estel·lar, que es va inclinar nerviosament.
—Lord Vader —va dir el capità—. Benvingut a bord. La nau està sota el seu comandament.
—Excel·lent, capità —va xiuxiuar Vader a través de la seva negra màscara d'aparença cadavèrica.
Vader va continuar caminant. El capità va lluitar amb la poderosa gambada del Senyor Fosc per mantenir-se a la seva altura.
—Jo... confio que la seva missió a Nespis VIII hagi anat bé.
—Encara no està completada —va respondre Vader—. Haig de fer una cosa més abans que el Projecte Critestel·lar estigui completament sota el meu control.
Vader sabia que les naus exploradores no trobarien a Hoole i els seus companys. Però sabia a on aniria Hoole a continuació. Va sentir el Costat Fosc de la Força fluir a través d'ell. Sabia moltes coses. No podia veure el futur amb claredat, però intuïa que anava a acabar en un vessament de sang. Va assaborir el pensament.
—Milord —va qüestionar el capità—. Quines són les seves ordres?
—Digui a les naus exploradores que continuïn la seva cerca —va ordenar Vader—. Mentrestant, fixi un rumb a la caserna general del Projecte Critestel·lar.
Vader va flexionar els dits de la seva mà dreta. Sí, la sang seria vessada. Estava segur d'això.
I ell seria qui la vessés.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada