diumenge, 25 de novembre del 2018

Exèrcit del Terror (XVII)

Anterior


Capítol 17

Es van donar la volta i van veure a Amma planant sobre ells. Fins i tot Hoole va deixar escapar un crit d'alarma.
Amma ja no semblava ni tan sols vagament humà. Mesurava més de dos metres d'altura, i estava cobert d'una crosta porpra. El que quedava del mico que havia portat penjava fet esquinçalls al voltant de la seva cintura. Els seus gruixuts braços li arribaven gairebé fins al terra. Els seus ulls eren de color vermell sang, i la seva boca s'havia transformat en unes bavejants gargamelles plenes de dents.
—Amma... —va començar a dir la Tash.
Amma va rugir i es va llançar cap endavant.
Van retrocedir mentre Hoole s'interposava entre Amma i els altres.
—No deixis que toqui la teva pell, oncle Hoole! —va advertir-lo Zak.
Hoole va brillar per un moment, i de sobte un enorme wookiee va aparèixer en el seu lloc. El wookiee grunyí. Amma va rugir en resposta i es va llançar cap endavant, i les dues figures enormes es van estavellar entre si.
Tash i Zak es van encongir, esperant que Hoole es tornés gelatinós... però no va ocórrer res. Amma es va aferrar al wookiee, tractant de tocar pell exposada, però no podia furgar més enllà de la gruixuda capa de pèl que cobria el cos del wookiee.
—La criatura no el pot absorbir! —es va adonar Devé.
Amma estava tan sorprès com Zak i Tash. Això li va donar avantatge a Hoole. Van ploure potents cops de les seves urpes wookiee sobre Amma, fent que el monstre retrocedís. Tash i Zak van pensar que Hoole anava a guanyar, fins que Amma va canviar de tàctica. Amb força bruta, va començar a intercanviar cops amb el wookiee.
Amma va llançar un potent cop amb el braç que li va donar al wookiee en el cap, atordint a Hoole. Perdent la concentració, Hoole va relluir i va canviar de nou a la seva pròpia forma. Ràpidament, Amma va aferrar pels braços a Hoole. Llavors la carn de Amma va començar a ondar i a supurar mucositat. Fils viscosos van sorgir de la seva pell i van començar a grimpar pels braços d’en Hoole cap als ulls i la boca oberta.
—Moc —va dir Tash amb un sotrac—. Com el de les criatures víriques que vam veure a Gobindi.
Lluitant per escapar, Hoole va caure d'esquena amb Amma estavellant-se sobre ell. Quan els fils viscosos van tocar la pell nua d’en Hoole, el shi’ido va cridar de dolor i por.
Just en aquest moment, una ombra negra va caure sobre els dos combatents. Una força increïble va aixecar a Amma i el va llançar contra una paret propera. Amma va copejar la paret amb tal força que tot l'edifici va tremolar, i el sostre per sobre d'ells es va esquerdar.
Darth Vader havia arribat.
Vader va baixar la mirada cap a Hoole.
—Tens sort que encara no t'hagi interrogat.
Assegut en la seva butaca de comandament, Gog va cridar com un boig a Amma.
—Mata a Vader! Mata a Vader!
Amma es va aixecar d'un salt i es va llançar cap a Vader. Va xocar contra el Senyor Fosc amb el so d'una muntanya esfondrant-se. Vader va donar mig pas cap enrere per mantenir l'equilibri, després va aixecar a Amma sobre el seu cap. Amma va intentar abraçar al seu oponent, però l'armadura de Vader cobria cada centímetre de la seva pell. Amb l'ajuda del Costat Fosc de la Força, Vader va enviar a Amma a estavellar-se contra el tanc en forma d'ou, a deu metres de distància.
Vuuuummmmmmm!
Vader va encendre el seu sabre de llum.
Zak i Tash el van observar amb atenció, embadalits per la batalla, fins que Hoole i Devé van tocar les seves espatlles.
—Correm —va dir en veu baixa Hoole.
Es van tornar cap a la sortida, però abans que poguessin si més no fer un pas, les portes es van tancar amb estrèpit.
—Què?! —va exclamar amb sorpresa Zak, colpejant el pesat metall—. Pensava que les portes estaven trencades!
Es va donar la volta i va veure que Vader havia centrat momentàniament la seva atenció en ells. Havia usat la Força per tancar-los.
—No escapareu de mi aquesta vegada. Quan hagi acabat amb aquesta criatura, m'ocuparé de vosaltres.
Van observar a Vader avançar cap a Amma, que estava sortint dels enderrocs del tanc en forma d'ou. Amma va tractar d'aferrar a Vader, però el Senyor Fosc brandà el sabre de llum, tallant el braç dret d’Amma just per sobre del colze. Amma udolà de dolor i va retrocedir un pas. Fins i tot mentre ho feia, el seu braç dret es va estremir i va canviar, un nou braç va créixer ràpidament per reemplaçar al que havia perdut.
—Què anem a fer? —va gemegar Devé—. Guanyi qui guanyi aquesta baralla es tornarà contra nosaltres a continuació.
Zak encara estava colpejant la porta amb frustració.
Per a la seva sorpresa, algú en l'exterior va colpejar en resposta.
—Deixeu-nos entrar!
Era Han Solo.
—Vader ha segellat la porta. No podem sortir! —va respondre Zak.
La veu d'en Han es va filtrar a través de la pesada porta.
—Aparteu-vos! Anem a volar-la!
Zak i els altres es van apressar a allunyar-se de la porta i es van ajupir.
Mentrestant, Amma havia agafat a Vader de nou. Aquesta vegada, el Senyor Fosc no es va contenir. Va invocar al Costat Fosc de la Força i el va utilitzar per aixecar a Amma cinc metres en l'aire. Amb un crit ofegat, Amma es va precipitar com un míssil directament cap a la butaca de comandament on estava Gog, derrocant-lo amb un gran baluern.
Llavors, BUUM! La porta implosionà quan els rebels van detonar diversos artefactes explosius, i flames i fum es van abocar a la sala.
La pesada porta va volar a través de la sala i es va estavellar contra una paret propera a Darth Vader.
Els ressons de l'explosió van morir, però un baluern greu va continuar sentint-se.
—Les parets! —va advertir Hoole—. Vigileu!
Les parets s'havien afeblit per la batalla de Vader contra Amma. L'explosió dels rebels les havia afeblit encara més. Una gran secció es va esfondrar cap a dintre, i part del sostre es va enfonsar mentre Zak, Tash, i els altres usaven els seus braços per protegir-se els caps de la caiguda d'enderrocs.
Quan la pols es va assentar, Tash es va adonar que eren doblement afortunats. Els enderrocs havien cobert l'altre extrem de l'habitació, fent una barrera infranquejable entre la càmera de l'ou i el laboratori.
—Vader està segellat! —va cridar ella—. Està atrapat en la càmera de l'ou!
A prop, Gog s'havia posat dempeus d'un salt. Al costat d'ell, Amma panteixava i bavejava.
—Això no us ajudarà —va dir el malvat shi’ido. Va fer un gest perquè Amma avancés—. Seguiu estant condemnats!
—No, si nosaltres podem evitar-ho —va dir la Leia.
Els rebels van irrompre a la sala. Han, Luke, Leia, Chewbacca i els comandos rebels restants van apuntar els seus blàsters i van disparar, vessant rajos d'energia en el grotesc cos d’Amma. La criatura xisclava mentre era colpejada una vegada i una altra. Es va donar la volta, i es va desplomar en el terra.
—Cobriu-li! —va ordenar la Leia, assenyalant a Gog—. Comproveu a la criatura.
La majoria dels comandos van mantenir els seus blàsters sobre Gog. El malvat shi’ido es va limitar a somriure i no es va moure. Es va inclinar cap endavant, esperant ansiosament el que sabia que anava a ocórrer a continuació.
Un dels soldats rebels es va avançar. El cos morat d’Amma jeia immòbil, amb el seu rostre sense vida apuntant cap al sostre amb els ulls tancats.
El comando va punxar a Amma amb l'extrem del seu rifle blàster.
Cap moviment.
—Buidat —va cridar—. La criatura està... uurrk!
No va poder acabar la frase.
Amma s'havia alçat i l’havia agafat pel coll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada