diumenge, 27 de març del 2016

Assalt a Hoth


Assalt a Hoth



Paul Murphy





La lluita a la neu!
Pots tu, com el General Veers, comandant del grup d'Assalt Terrestre Imperial, destruir el generador d'escut d'energia rebel i aixafar la Rebel·lió abans que els rebels puguin evacuar el planeta?
Pots tu, com el general Rieekan, comandant de la Força de Defensa Terrestre Rebel, retardar els enormes caminants imperials el temps suficient perquè la teva banda de lluitadors per la llibertat faci la seva fuita?
Assault on Hoth és un joc de tauler per a dos jugadors. Aquest micro-relat consta d'uns requadres que serveixen de pròleg per a cada un dels jugadors.
Aquesta història forma part de la continuïtat de Llegendes.



Prioritat 1

De: Lord Darth Vader
Per a: General Veers, Comandant en Cap, Grup Imperial d'Assalt Terrestre, Força de Treball de Lord Vader
Missatge: Aterri a Hoth. Desactiveu el generador d'escut immediatament. Destrueixi a tots els rebels al seu pas. No ha de fallar-me, general.
Fi del missatge




Alerta! Alerta!
-Flota de Destructors Estel·lars sortint de l’hiperespai pel sector 4.
-El seu objectiu principal seran els generadors d'energia. Redirigeixi tota la potència a l'escut d'energia. Hem de retenir-los fins que els transports hagin marxat. Preparats per assalt terrestre! Serà millor que comencem l'evacuació.

Alerta! Codi Vermell!
-Repeteixo, alerta Codi Vermell! Caminants imperials vistos a la serralada nord a dos clics de la base Eco! General Rieekan!
-Rebut, Coronel. Iniciïn l'Acció d'Evacuació de Rereguarda 101. Té cinc companyies de tropes de defensa i un parell d'ales de lliscants a la seva disposició immediata; juntament amb qualsevol altra cosa que puguem reunir.
-Rebut. Cinc companyies, dues ales. No és molt per retenir un Grup d'Assalt...
-És tot el que tenim, coronel Firest ... i Ledick, aquest cop és tot o res. Si s'apaguen els escuts abans que aconseguim evacuar, bé, tot haurà acabat.
-No li defraudaré, general.
-Sé que no ho farà. Bona sort, i que la Força us acompanyi.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada