dimarts, 23 de gener del 2018

Fugida de l'Estrella de la Mort



Fugida de l'Estrella de la Mort




Stephen P. Hand


—Luke, tindrem companyia!
Així comença l'èpica persecució a través del cor de la vasta i mortal estació de batalla imperial, mentre Luke, Han, Chewbacca i la princesa Leia combaten els perills, soldats d'assalt, i el mateix Darth Vader, per escapar de l'Estrella de la Mort.
Fugida de l'Estrella de la Mort és una aventura de tauler del joc de rol, per a un o molts jugadors. Aquest micro-relat és un requadre que serveix de pròleg.

 


Luke i Leia ja havien començat a retrocedir pel passadís quan una sèrie d'encegadores explosions van arrasar el passadís davant ells. Diversos soldats d'assalt perseguidors van tractar de creuar els ascensors, només per ser carbonitzats, un darrere l'altre, pels letals trets blàster de Chewbacca. Oblidant-se dels ascensors, els imperials van obrir un forat a la paret. L'obertura dentada era massa gran perquè Solo i el wookiee la cobrissin completament amb els seus trets.
—Per aquí no es pot sortir! —va dir en Solo al petit grup de rebels atrapats.
—Has fet malbé l'única sortida —va convenir iradament la Leia—. Això és una zona de detenció, saps? No les construeixen amb múltiples sortides.
—Li prego perdó —va replicar Solo sarcàsticament—, hagués preferit seguir en la seva cel·la, Sa Altesa?
—Ha d'haver-hi una altra sortida —va murmurar Luke, extraient una petita unitat transmissora del seu cinturó—. 3PO, 3PO, estem atrapats. Hi ha altres sortides de la zona de les cel·les… qualsevol altra sortida?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada