dilluns, 1 de gener del 2018

La Prova del Jedi (i Ep)

Anterior



Epíleg

–I així, pel poder que em confereix ser oficial del Gran Exèrcit de la República, us declaro marit i muller.
Ànakin es va inclinar cap endavant i va besar lleugerament a Odie a la galta. L’aroma del seu pèl acabat de rentar li va portar records –Padmé–, i el seu cor va bategar d’alegria. Aviat es reuniria amb la seva pròpia esposa. Tots els horrors de la campanya de Praesitiyn i el paper que havia jugat en ella estava remetent.
–Us desitjo que tingueu llargues i felices vides –va dir a la parella. El seu somriure era ample i sincer–. Després de tota tempesta arriba la calma. Gaudiu d'ella.
Halcyon va desitjar la millor de les sorts a la parella. Ànakin va creuar la mirada amb la del Mestre Jedi i va tornar a somriure. Era irònic que ell, que s'havia casat secretament en contra de les regles de l'Orde Jedi, fos l'escollit pels dos joves per legitimar aquell ritu públic.
Halcyon li va tornar el somriure i va assentir amb el cap. El mateix Halcyon que també s'havia casat clandestinament i que ja tenia un fill!
–Comandant, no crec haver conegut a ningú com vostè –va dir Slayke, oferint-li la seva mà–. Primer, gairebé guanya una guerra vostè sol, i ara oficialitza un matrimoni.
–Bé, capità, vaig comptar amb molta ajuda... En la guerra, vull dir.
–Comandant Skywalker, recordi les meves paraules, crec que canviarà moltes coses en aquesta galàxia. Penso seguir la seva carrera de prop, fill.
–Només complia amb el meu deure, capità Slayke –però Ànakin es preguntava quina missió li tindria reservada el Consell Jedi i què li oferiria el futur.

***

–Quan torni l’anomenarem Cavaller Jedi –va dir Mace Windu.
–De Praesitiyn molt satisfactoris els informes inicials són –va afegir Yoda, assentint amb el cap–. Ser Cavaller Jedi mereix, encara que en la Força una gran pertorbació va provocar. La vas sentir, vell amic?
–Sí. Evidentment, Ànakin la va invocar més d'una vegada, la situació era desesperada. Però no ens equivoquem en enviar a aquests dos al capdavant de l’expedició.
Yoda va assentir de nou amb un gest, però no va dir res. Hi havia alguna cosa en tot allò que se li escapava, com l'hoste no convidat a un casament, una cosa misteriosa i més enllà del seu abast. Hauria de meditar-ho. De moment, el jove Ànakin era una nova eina al servei de l'Orde Jedi, i Yoda prepararia la seva investidura.

***

Darth Sidious, el senyor del Comte Dooku, també tenia molt en què pensar.
Els seus servidors havien estat derrotats a Praesitiyn, tal com ell suposava, i les pèrdues eren tremendes. Però a canvi va aconseguir una cosa molt més valuosa que una simple victòria militar. Ell també havia sentit la pertorbació en la Força que tant preocupava a Yoda. I no era la primera vegada que succeïa recentment alguna cosa així.
Feia temps que observava al jove Skywalker, i ja estava convençut que no s'equivocava amb el noi. Anava a ser-li molt útil en el futur.
Darth Sidious es va fregar les mans satisfet i va somriure àmpliament.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada