dijous, 21 de juny del 2018

Mort a Naboo (XIX)

Anterior


CAPÍTOL 19

Ferus i els altres esperaven a bord d'una nau militar de desembarcament gungan sota el llac de Theed. Des de la batalla amb la Federació de Comerç, els gungans havien dissenyat transports de tropes, llargs i estrets, que podien navegar per les cavernes aquàtiques que formaven una xarxa sota la superfície de Naboo.
Els transports estaven alineats sota el llac, les seves pells de mineral estaven tenyides de blau verdós per camuflar-se. Van esperar el senyal de Capità Typho. Ferus va intercanviar una mirada amb Trever. Ja no es molestava a ordenar-li que es quedés enrere. Era una perduda d'alè.
Solace, Ferus i Oryon sortirien primer. Es dirigirien immediatament fins a la caserna general Imperial i es colarien dins. Ferus se separaria i aniria a per Malòrum. Solace i Oryon evitarien qualsevol intent de fugida dels oficials imperials. Normalment com més gran rang tenia un oficial, més podies comptar amb què tingués una ruta d’escapament separada de la de la resta del batalló.
Clive s'havia excusat.
—Sóc un actor solitari —els hi va dir—. Les guerres em posen nerviós.
Solace havia mostrat la seva desaprovació amb un esbufec.
El senyal va arribar. Les naus gungan es van alçar lentament i llavors van travessar la superfície. Les rampes es van lliscar i van connectar amb la superfície. Ferus, Solace i Oryon van sortir corrent de la nau.
Les forces de seguretat de Naboo ja s’estaven mobilitzant als carrers, marxant cap a la caserna general. Ferus podia veure diversos soldats d'assalt aterrits corrent per tornar a l'edifici. Els oficials ja estaven formant files en les amples escales de l'edifici. El primer foc va ressonar des de les línies frontals.
Ell s'uniria a la lluita, però primer havia de trobar a Malòrum.
Van córrer girant la cantonada de la caserna general imperial i van disparar els seus cables líquids. Els van pujar al primer grup de finestres. Ferus ja havia contactat amb els naboo i sabia on estaven col·locats els oficials.
Solace es va detenir. Els sons de la batalla s'havien incrementat.
—Que la Força t'acompanyi —va dir ella.
Ferus va assentir i va sortir corrent a través d'una finestra. Va baixar corrent pels passadissos, els quals ressonaven amb confusió mentre els oficials s'apressaven a carregar dades en ordinadors, sens dubte seguint alguna classe de protocol d'Imperi davant un atac sorpresa. Uns altres corrien cap a la part posterior de l'edifici que Ferus sabia que connectava amb l'hangar de Theed.
Aquí era on es dirigiria Malòrum. No es quedaria i lluitaria. Sortiria volant.
Ferus va augmentar la seva velocitat, tombant als soldats d'assalt que es creuaven en el seu camí: El soroll sord de les seves botes remarcava el seu propòsit. Va mantenir el seu sabre làser ben alt.
Va travessar les grandioses portes blindades dels hangars. Enmig de les brillants naus i de munts de caixes va veure el parpelleig d'una capa vermella. Malòrum li havia vist i s'escapava. Li va perseguir per un passadís llarg que connectava amb un altre edifici grandiós.
El passadís s'obria a un àrea circular gegantesca. Plataformes i ponts s'apilaven centenars de metres per damunt. L'espai estava ple d'un zumzeig de baix nivell. Estava en el generador d'energia de Theed.
El coneixement va copejar el seu cervell. Aquí era on el gran Mestre Jedi, Qui-Gon Jinn, havia caigut. Tots els padawans havia sentit la història.
Va ser aquí, va pensar Ferus. Aquest és el lloc on Obi-Wan va lluitar contra Darth-Maul fins a matar-lo.
Però ara era diferent. No lluitava contra un Sith. Estava lluitant contra un Inquisidor Imperial expert, amb armes poderoses, sí. Però no un Sith.
Llavors Malòrum es va girar, mostrant les dents en un somriure.
I li va mostrar a Ferus el seu sabre làser.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada