diumenge, 17 de juny del 2018

Submón (i XVII)

Anterior


CAPÍTOL 17

Tan aviat com Solace va aterrar la nau en el seu lloc d'aparcament, amagat sota el mur cavernós, Trever va saltar cap endavant i va donar una manotada al mecanisme d'obertura de la cabina. Mentre s'obria, va sortir grimpant sobre ella.
—L’has deixat! Simplement l’has deixat! —va cridar—. Per la teva culpa el van atrapar!
—Ell es va lliurar, Trever —va dir Solace, sortint d'un salt de la nau i aterrant àgilment al seu costat—. No hi havia res que jo pogués fer. No em va deixar una altra elecció.
—Els Jedi no abandonen a altres Jedi! —Trever va sentir que la seva fúria prenia el control—. Però ho vas fer, veritat? Dues vegades que jo sàpiga. No saps res sobre la lleialtat!
Solace va romandre immòbil, impassible. Ell no sabia si estava enfadada. No semblava enfadada. Ell volia que estigués enfadada, volia barallar-se.
—Les meves eleccions no són assumpte teu —va dir ella.
—Ferus és assumpte meu —va dir Trever—. És el meu amic.
—El trobarem —va dir Solace—. Onsevulla que el portin, el trobarem.
Trever va escoltar les seves paraules com si vinguessin des de lluny. Per un moment no van tenir sentit.
—Què?
—He dit que el trobarem. No em detindré fins que ho fem. Això no ha acabat. Però primer necessitem subministraments i informació. Haig de...
Solace es va detenir de sobte. Semblava estar escoltant, però no hi havia res que escoltar.
—Solace, què...?
Ella es va girar i va córrer, veloç i silenciosament, al llarg de les passarel·les. Va fer un salt tan impossible que Trever va saber que va ser assistit per la Força, anava saltant sobre les passarel·les per guanyar temps.
Ell va córrer darrere d'ella, els seus peus copejaven les escales. Estava a mig camí de l'assentament quan ho va sentir. Foc làser. Crits.
Un Keets ensangonat va aparèixer per damunt. De sobte va ser copejat des d'enrere i va caure de la passarel·la. Va aterrar als peus d’en Trever, el seu cos retorçat, la seva sang rajant d'una ferida.
L'assistent de la Solace, Donal, va córrer cap a la vora de la passarel·la.
—Ens ataquen! —va cridar.
Solace tenia raó, va pensar Trever. Això encara no ha acabat.
Es va preparar per a la lluita...

FI
Continuarà...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada