dimecres, 6 de desembre del 2017

Viarany cap a la veritat (XVI)

Anterior



CAPÍTOL 16

A Obi-Wan se li va donar el permís per aterrar a la plataforma personal d’en Krayn.
–Ho veus? –Krayn s'havia vanat de nou a Rorak 5. –Estic sent molt considerat.
En secret, Obi-Wan va pensar que algú que estava fent el correcte per bons motius no cridaria l'atenció sobre si mateix, però això no comptava amb els colicoides. Tenia la sensació que Nor Fik sentia el mateix.
Va obrir l'escotilla i va sortir del seu transport. Li va sorprendre que no hi hagués ningú a la seva trobada. Tècnicament se li va permetre accés il·limitat, però Obi-Wan havia estat segur que Krayn tractaria de controlar els seus moviments. Potser el mantenien sota vigilància.
No hi havia temps per perdre. Obi-Wan estava ansiós per arribar a les fàbriques. Ja que era també l'objectiu del seu àlies Bakleeda, no atrauria sospita la seva immediata partida cap a allà.
No era difícil veure les fàbriques davant. Les xemeneies eructaven fum negre que després passava a través de depuradores. Pel que l'aire a la ciutat estava net, però Obi-Wan va mirar cap avall, i l'aire tòxic tenia una gran espessor.
Obi-Wan va accedir al turboascensor que el portaria fins al terra de la lluna. Va entrar i va sentir la caiguda del turboascensor. Aviat anava a trobar a l’Ànakin. Tot el seu ésser estava concentrat en això.
Tot d'una, el turboascensor es va aturar. Obi-Wan va sentir una agitació en la Força que li va advertir del perill una fracció de segons abans que la trapa sobre el seu cap s'obrís i Rashtah es deixés caure per ella.
El turboascensor es va estremir amb l'impacte del wookiee en colpejar el sòl. En aterrar, el va colpejar amb una mà poderosa. El cop va enviar a Obi-Wan volant contra la paret del turboascensor. El seu cap va colpejar el duracer amb un cruixit.
Intentà agafar el seu sabre de llum quant Rashtah va cridar i es va abalançar sobre ell, colpejant-lo de nou amb el seu puny com un canó. Obi-Wan va sentir el cop a través de la seva armadura. El seu braç es va adormir. Sabia que quan es tractava de força bruta, no era rival per a un wookiee. L'últim que podria voler era ser atrapat en un turboascensor amb un.
Va ficar l'altra mà buscant el seu sabre de llum. Alhora que va tornar a evitar a Rashtah en un moviment giratori. No hi havia molt espai per maniobrar. El wookiee definitivament mantenia l'avantatge. Com Obi-Wan va girar sobre si, Rashtah va estendre la mà i el va colpejar de nou, aquest cop colpejant-lo amb el colze a l'estómac.
L'aire va sortir dels pulmons d'Obi-Wan en una xiulada. Rashtah el va colpejar de nou però a la barbeta, i ell va caure de genolls. Ell encara no havia estat capaç d'agafar el seu sabre de llum del cinturó. Els cops anaven massa ràpids, i només disposava de l'ús d'una sola mà.
Hi havia ficat el seu sabre de llum de forma segura dins del cinturó per tal d'ocultar-lo. Això havia estat un error.
Les coses no pintaven bé.
L'olor de la pell mullada de la criatura li va dificultar encara més la respiració. Obi-Wan va rodar per entre les cames d’en Rashtah per arribar al seu altre costat. Li va llançar a una sèrie de combinacions ràpides, usant les seves cames com a armes. Rashtah va grunyir i va tractar de capturar-li una cama, però Obi-Wan va ser massa ràpid. Per fi va ser capaç d'activar el seu sabre de llum.
Rashtah va deixar escapar un udol de sorpresa que va fer tremolar les parets del turboascensor. Obi-Wan va atacar, donant voltes i lliscant, ja que Rashtah va tractar de defensar-se. Va aixecar els punys i va treure de la seva esquena un electropunxó i una vibrofulla. Obi-Wan va endevinar el seu objectiu. Amb l’electropunxó paralitzaria a Obi-Wan i després li administraria el cop mortal amb la vibrofulla.
Era imperatiu per a ell evitar l’electropunxó. Si era colpejat, podria ser paralitzat durant una hora, almenys. Ja començava a sentir el seu braç entumit. Obi-Wan es va centrar en la curació del mateix. Això podria marcar la diferència en la batalla, el wookiee, pensava que el seu braç dret estava inútil.
Obi-Wan va atacar a Rashtah, però la criatura va desviar el cop amb la vibrofulla. Les dues armes es van embullar i el fum omplí l'aire.
Llavors, Obi-Wan sobtadament va aconseguir llançar el seu sabre de llum de la seva mà esquerra a la dreta. Va saltar cap endavant i va anar cap al wookiee amb un escombrat de dalt a baix. El va inserir en el pit de la criatura.
Els ulls vidriosos d’en Rashtah, i el seu udol van ser terribles. Va deixar caure l’electropunxó i es va aferrar a la seva ferida. Alhora sacsejà la vibrofulla. Obi-Wan va dur el sabre de llum cap avall, cap al braç del wookiee. La criatura va caure, el seu trist crit de mort es va anar esvaint a mesura que el seu esperit abandonava el seu cos.
Obi-Wan es va desplomar contra la paret. La suor li picava els ulls. Rashtah havia tractat de matar-lo, però no va aconseguir la glòria en aquest desenllaç. La mort tan de prop va ser una cosa devastador.
Va prémer el botó del turboascensor i va deixar caure l'ascensor. Per al moment en què arribava al terra de la lluna, Obi-Wan ja s'havia aixecat, es va ajustar l'armilla antibales i el seu casc, i va ficar el sabre de llum a la part de darrere del seu cinturó.
Les portes es van obrir. Estava en una avantsala petita i tancada. A través d'una finestra podia veure un pati desert a l'exterior. Les eines de les fàbriques estaven rovellades per la pluja.
Tenia un greu problema. Si el cos d’en Rashtah era trobat, el sospitós seria d'ell. Krayn ho volia d'aquesta manera. El pirata era intel·ligent. Si Rashtah hagués aconseguit matar-lo, bé. Però si el traficant d'esclaus Bakleeda s'ho feia per matar el wookiee, llavors Krayn podria exigir la seva retirada del planeta, o matar a Bakleeda ell mateix. De qualsevol manera, ell estaria lliure d'interferències.
Obi-Wan va arrossegar el pesat cos del wookiee sota el plugim. El va posar sota un munt de màquines obsoletes.
Aviat Krayn buscaria a Rashtah. El wookiee seria trobat. Obi-Wan tenia menys temps del que pensava.
Havia de trobar a l’Ànakin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada