dijous, 5 d’abril del 2018

Persecució (X)

Anterior


Capítol 10

Coruscant!
Per sota de l'Esclau I, el lluent planeta s'estenia com un vast circuit de computadora, parpellejant i brillant amb milers de cúpules, torres, gratacels i aerospeeders. Els alts edificis s'elevaven cap al cel, les seves brillants llums centellejaven daurades, platejades i escarlates. La bromosa atmosfera semblava banyada en una posta del sol eterna. Era bell, impressionant i molt, molt gran.
Boba mai havia estat a Coruscant. Sabia que el planeta estava cobert per una única gran metròpolis, la Ciutat Galàctica. La Ciutat Galàctica albergava al govern galàctic, supervisat pel Canceller Palpatine. I a l'ombra de les torres que apuntaven de la Ciutat Galàctica s'estenia el gran món subterrani del planeta. Aquest era un lloc de mala mort on els delinqüents mantenien el control. Boba sabia d'ell per Jabba el Hutt. El clan hutt controlava una bona part del mercat negre de Coruscant, encara que un petit senyor del crim anomenat Hat Lo controlava les coses per a ells.
Però també hi havia una cosa més a Coruscant, una cosa encara més important per a Boba…
El Temple Jedi, on l'Alt Consell Jedi es reunia i on es podia trobar a Mace Windu.
–Mace és un Gran Mestre de l'Alt Consell –es va dir Boba a si mateix–. Tindrà relacions amb Palpatine. D'alguna manera utilitzaré a Palpatine per arribar fins a Mace Windu. I llavors…
Boba va pensar en el seu pare, assassinat per Windu.
–I llavors, Pare, seràs venjat –va dir en veu baixa. Es va prometre que seria l'única excepció a la llei de caça-recompenses que havia establert per a si mateix. Mai anava a matar fora de les seves hores de treball… excepte aquesta vegada. Que era per honor.
Es va asseure en la consola de l'Esclau I. No lluny d'allà, la nau espacial del governador Tarkin surava, esperant l'autorització per aterrar. Però Boba ja s'havia posat en contacte amb algú que tenia llaços més profunds que Ànakin Skywalker a Coruscant.
–Boba Fett! –esclatà una veu per l'interior de l'Esclau I. Segons després una cara va omplir la pantalla de la nau. Era la figura oliosa d’en Hat Lo, el seu cos grassonet estava tancat en un blindatge de protecció pesat–. Què et porta per aquí?
–Negocis –va dir Boba escaridament. A Hat Lo li agradava pensar que estava a càrrec dels baixos fons de Coruscant. Boba coneixia la veritat. Realment Jabba estava a càrrec de les coses aquí. Hat Lo no era més que el seu lacai, el noi dels encàrrecs.
Hat Lo tampoc era massa intel·ligent. Seria fàcil aprofitar-se’n, si Boba anava amb compte.
–Haig d’atendre un parell d'assumptes –va dir el caça-recompenses.
–Caçant, eh? –Un centelleig d'inquietud va creuar la sobrealimentada cara d’en Hat Lo–. Er, quin tipus de coses has d'atendre?
–Això és assumpte meu. I d’en Jabba –va afegir Boba deliberadament.
–Jabba! Per descomptat, per descomptat –xerrotejà l'home en la pantalla–. No tenia ni idea…
Boba va veure amb satisfacció com la grassoneta cara d’en Hat Lo va empal·lidir.
–Sé que puc comptar amb tu per a qualsevol ajuda que necessiti mentre estic aquí –va dir Boba.
–Absolutament! –Hat Lo gairebé estava prostrat mentre parlava–. Qualsevol cosa que Jabba necessiti, er, qualsevol cosa que tu necessitis…
–Bé. Aviat contactaré amb tu –va dir Boba tallant, tancant la transmissió.
Gairebé immediatament la veu del governador Tarkin es va fer ressò a través de l'Esclau I.
–Tenim permís –va anunciar en un to que per a Boba ja va sonar sinistre–. Hem rebut permís per aterrar en el Temple Jedi, gràcies al General Skywalker, d'aquesta manera vostè no haurà de passar per la seguretat de Coruscant. Només deixi'm parlar a mi, i recordi: res d'armes.
–Entesos –grunyí Boba. Es va alegrar de poder portar el casc posat, de manera que Tarkin no veuria el seu empipament per la sol·licitud una vegada que aterressin–. Res d'armes…
De totes maneres cap quan posés el peu a Coruscant. Però quan Boba estigués llest per sortir de Coruscant…
Això serà una altra història.

Van aterrar en l'àmplia i oberta plataforma d'aterratge del Temple Jedi. La nau d’en Tarkin va aterrar en primer lloc, l'Esclau I en menys d'un minut després. Des de l'interior, Boba va veure com una esvelta figura solitària vestida amb les robes distintives dels Jedi es va acostar a saludar al governador, que, pel que semblava, era una estrella en ascens en les Guerres Clon. Boba va esperar fins que els dos es van dedicar a conversar. Després ràpidament es va preparar per unir-se a ells.
Però primer havia de deixar les armes.
–No m'agrada deixar-vos enrere –va dir amb pesar–. Però millor no córrer cap risc. Estic tan prop de trobar a Mace Windu… no vull ficar la pota ara.
Es va llevar els blàster Westar-34 del cinturó d'armes i les seves pistoleres, i les va apartar amb seguretat. Després va fer el mateix amb els míssils i el llançador de dards.
Però no es va llevar les fulles dels guants. I tampoc la motxilla coet.
Ni tan sols els Jedi poden obligar-me a visitar un planeta estrany sense alguna defensa –va murmurar Boba–. I quan vegi a Hat Lo, podré aconseguir algunes noves armes. De totes maneres, ja és hora que actualitzi alguns articles.
Es va assegurar que el casc estava ben col·locat. Després va realitzar una comprovació d'última hora de l'Esclau I.
–Bé –es va dir Boba a si mateix. Estava dempeus en la porta de la nau i va mirar cap a fora. El seu cor va començar a palpitar, no per por sinó per expectació. Ara estic en la caserna general dels Jedi! Haig de ser acurat. Haig d'estar tranquil. Haig d'estar preparat…
Per trobar i derrotar a Mace Windu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada