divendres, 6 d’abril del 2018

Persecució (XIV)

Anterior


Capítol 14

Boba no havia pensat com anava a tornar al Temple Jedi per localitzar a Mace Windu.
Però tan aviat com va sortir del Cartell de la Llengua Trilocular, una imatge familiar li va saludar.
Un brillant aerospeeder vermell surava prop de l'entrada del club.
–Ei! Què t'expliques? –Elan Sleazebaggano va gesticular perquè Boba pugés al seu costat–. Vinga, et portaré de retorn!
Consternat, Boba va mirar al seu al voltant. Va veure al necròfag de corredor ensumant al que semblava desagradablement un cos. Va veure a dos savrips mantellians barallant-se pel que semblava ser un altre cos. I va veure a un grup de pirates espacials intercanviant salutacions prop d'una porta fosca.
El que no va veure va ser cap altre tipus de vehicle.
–Vinga! –va instar Elan–. Et portaré allà més ràpid que el que pugui qualsevol un altre!
–Molt bé –va dir Boba, resignat. Va pujar a l’aerospeeder, arrufant el gest a Elan–. Però si intentes vendre'm alguna cosa, Sleazebaggano, estàs mort!
–Vendre't alguna cosa? –Elan va tirar dels controls. Amb un xiscle, l’aerospeeder va sortir disparat a través dels canons de gratacels de Coruscant–. No somio amb vendre't res! Sobretot si no és res altament il·legal i mortalment tòxic, com un dard sabre.
–Un dard sabre? –Boba es va agafar amb força al seient, quan l’aerospeeder va evitar xocar contra un edifici–. Tens un dard sabre?
–Mai he dit això –va respondre Elan. L’aerospeeder va passar al costat d'un altre speeder ple d'esveltes i joves bruixes de Dathomir. Elan les va saludar amb la mà–. Noies! Hooooola!
Les bruixes li van mirar amb disgust mal dissimulat. L’speeder vermell va sortir disparat cap amunt, quan Elan va continuar:
–Mai he dit això, la raó és que posseir un dard sabre és un delicte. I jo, per descomptat, sóc un membre respectat de la comunitat empresarial de Coruscant. Però sí, en tinc un.
Elan va apartar una mà dels controls. L’speeder es va tentinejar perillosament mentre ell semblava agafar una cosa del no-res. L'objecte va brillar, quan Elan es va tornar i l'hi va lliurar a Boba.
–Un dard sabre, sense esperes. Tampoc sense pagament… considera-ho un regal, una mostra de la meva gran admiració per les teves habilitats de caça-recompenses. Oh, podries esmentar-li-ho a Jabba, si estiguessis disposat –va dir Elan–. Dir-li alguna cosa en el meu favor. Com diuen, un bon entenedor amb poques paraules en té prou.
Boba va agafar el dard sabre. El va mirar amb desconfiança, però semblava ser autèntic.
–Com l’has…? –va començar, però Elan li va tallar.
–T'ho diria –va dir–, però llavors hauria de matar-te, cosa inútil. Confia en mi, és real.
A poca distància, van sorgir les torres del Temple Jedi. L’aerospeeder va començar a desaccelerar. Boba ràpidament va guardar el dard en el seu cinturó d'utilitats.
L’speeder es va detenir en la plataforma d'aterratge. Boba va sortir.
–Gràcies –va dir a contracor.
–Quan sigui! –va dir Elan. Mirà a Boba i va moure les seves antenes–. Només recorda… explicar-ho als teus amics! I als teus enemics! Recolzo tots els meus productes! Puresa al cent per cent, satisfacció garantida!
Amb un gest de comiat de les seves antenes, Elan va encendre el seu vehicle. L’speeder de color vermell brillant va sortir disparat cap enrere. Després es va llançar cap a la boira.
Boba li va mirar anar-se’n. Després es va tornar i va córrer cap a l'entrada del Temple.
Haig de trobar a Mace Windu, va pensar amb una determinació de ferro. Les seves mans van passar sobre la pistola fletxette i les dagues ocultes. Finalment va comprovar que el dard sabre estava on pogués desplegar-se fàcilment. Haig d'acabar allò que Mace Windu va començar, fa molt temps.
I llavors… llavors serà hora de començar una nova vida.
Perquè una vegada que hagués venjat la mort del seu pare, Boba sabia que anava a estar preparat per prendre el lloc de Jango al món. No com un nen, sinó com un home.
Va veure l'Esclau I esperant en el moll d'atracada.
–Tornaré aviat –va dir, somrient lleugerament en veure la seva nau. En passar, va arribar a tocar l'ala que Ànakin Skywalker havia reparat–. Quan torni, el cel serà el límit.
Després, silenciós i invisible, Boba Fett va entrar en el Temple Jedi.
La caça final d’en Mace Windu havia començat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada