dimecres, 4 d’abril del 2018

Persecució (V)

Anterior



Capítol 5

BRRAAAK!
Un rugit ensordidor dels canons d'ions de l’Asajj Ventress va sacsejar l'Esclau I. Frenèticament, Boba va disparar a la nau de la Ventress.
Però ella era massa ràpida. Mentre observava, la nau va passar sobre l'Esclau I. Abans que pogués retornar els trets, els canons làser de la Ventress van llançar una andanada d'energia.
BAM!
Impacte directe!
Boba gairebé va caure de la consola. Va respondre amb una pluja de foc, però ja era massa tard. L'Esclau I va vibrar frenèticament quan una segona ràfega de plasma li va copejar.
Haig d'escapar, va pensar Boba arrufant les celles. No puc perdre a Wat Tambor…
L'Esclau I va disparar a la nau del separatista.
I Asajj Ventress va disparar a l'Esclau I. Boba va elevar la seva nau, fins que Asajj va estar directament sota ell. Va comprovar que les mines de l'Esclau I estiguessin encebades, llavors va llançar una mina d'ions girant directament cap a ella.
BLAM!
–Sí!
Però immediatament el xiscle triomfal d’en Boba es va convertir en decepció, quan la mina va rebotar inofensivament en el camp defensiu de la Ventress, per perdre's girant a l'espai. En aquest mateix moment, una ràfega d'ions va cremar, com a represàlia, des dels canons de l’Asajj.
BRAAK!
Boba grunyí quan l'Esclau I es va sacsejar bruscament a estribord. Va disparar una altra vegada, però una vegada més Asajj va ser massa ràpida. Virà la nau cap a un costat, amb l'esperança de guanyar uns preciosos segons per comprovar els danys.
Un cop d'ull als arxius de reparació de l'Esclau I li va donar les males notícies. Alguns dels panells exteriors s'havien deixat anar. Danys greus, però no fatals.
L'ala d'estribord era una altra història. Dos dels alerons que protegien les reixetes repulsores havien estat destruïts. Sense ells, l'Esclau I estava incapacitat, podia volar, però les habilitats de navegació estaven greument deteriorades. Pitjor, aterrar la nau podria ser un veritable problema…
Però ara no era el moment de pensar en aterrar!
BAM!
Un altre impacte de l’Asajj. Boba va disparar dos míssils i va tenir la satisfacció de veure com un va copejar en un costat del caça estel·lar. Una explosió de plasma va brillar daurada i blanca, després es va esvair.
–No –va rondinar Boba. Els escuts defensius de l’Asajj havien absorbit el cop. I el transport d’en Wat Tambor seguia il·lès.
–És el moment per a una nova tàctica –va murmurar Boba.
Va introduir una sèrie de comandos en la consola. Una quadrícula va aparèixer en el monitor mostrant les coordenades d'un cinturó d'asteroides no gaire llunyà. Si pogués atreure a Asajj allà, podria tenir una oportunitat millor de perdre-la. Llavors podria acostar-se ràpidament a Wat Tambor…
Va ajustar els propulsors de l'Esclau I al màxim. La nau va girar cap al camp d'asteroides.
I directament cap a la línia de foc de l’Asajj Ventress!
Boba contraatacà, tractant d'esquivar l'atac de la Ventress. Però el dany fet a l'ala d'estribord de l'Esclau I li alentia massa. Quan va fer un últim intent de disparar, una ràfega ardent dels canons d'ions de la Ventress es va dirigir cap a ell. Boba va intentar desesperadament, evitar els trets.
BLLAAAAMM!
Amb un crit Boba va tirar del propulsor. Però no va sonar gens bé.
L'Esclau I estava acabat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada