dissabte, 7 d’abril del 2018

Persecució (i XX)

Anterior


Capítol 20

L'Esclau I solcava el cel envellutat de Coruscant. Ara, molt per sota, les llums espectrals de la Ciutat Galàctica brillaven i relluïen, després van començar a fer-se més i més febles quan la nau d’en Boba va sortir a tota velocitat. Un moment després, Coruscant va ser només una taca brillant en la galàxia.
I aviat, fins i tot Coruscant havia desaparegut.
Darrere dels controls, Boba Fett s'asseia pensatiu. Ja havia fet els arranjaments perquè els crèdits de Palpatine fossin amagats en un compte d’Aargau. Així, Boba podria accedir a ells sempre que els necessités. I ningú més podria, ni tan sols Jabba.
El gàngster hutt podria qüestionar el retorn d’en Boba sense Wat Tambor. Però com la batalla entre la República i els separatistes continuava amb ràbia Boba sospitava que Jabba trobaria altres coses per ocupar la seva petita ment cobejosa.
A més, a Boba ja no li intimidava el que pensés Jabba el Hutt. Boba tenia suficients crèdits que li durarien la resta de la seva vida. Podria triar i escollir les recompenses, seleccionant només les que fossin un desafiament.
I hi hauria un munt d'elles! Ja havia sentit rumors d'un segrest a Ròdia. Però primer hauria de treure una mica de temps lliure i entretenir-se. El Tots-Humans Llibertat-Per a-Tots, a Jubilar se celebrarà aviat. Podria anar-hi. Podia fer una pausa…
Ara Boba havia deixat el seu passat enrere. El seu pare va ser enterrat fa molt temps. Boba no havia matat a Mace Windu, però sospitava que li esperaven grans problemes… i a tots els Jedi. I l'amor i el respecte que Jango havia sentit pel seu fill no moriria. I tampoc canviaria l'amor d’en Boba pel seu pare.
Mace Windu havia estat un poderós oponent. I un de digne. Però hi hauria molts més. Boba Fett ho sabia. Es va inclinar cap endavant, mirant la immensitat de l'espai.
La galàxia, era un lloc gran. Infinit, perillós, emocionant. Un milió d'aventures esperaven aquí fora, a qualsevol persona prou valenta com per enfrontar-les.
Boba va fixar el rumb. Tenia una nau plena d'armes i l'Esclau I era la millor nau de la galàxia.
Boba va somriure. El futur era seu.
I anava pel bon camí per atrapar-lo.

FI

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada