dimecres, 4 de març del 2020

Última oportunitat (LX)

Anterior


60
EL CHEVALIER, ARA

—Uau! —Han i Taka van cridar al mateix temps mentre una altra explosió destrossava el contenidor de deixalles. L'esclat va arrencar el timó lateral d'una de les naus d'artilleria, enviant-la en espiral cap a la destrucció. L'altra s'havia apartat del camí i després va sortir dels romanents. Han va cridar i va dirigir la nau darrere d'ella.
—Creus que...? —va preguntar Kaasha. Després la seva veu es va apagar.
—Crec que Lando està bé —va dir Han—. D'alguna manera. Chewie també, però just ara hem de detenir a Gor. Lando va dir que tractaria d'escapar en aquesta nau.
Endavant, la F-99 virà bruscament al voltant d'un petit grup de gel i després va sortir disparada cap amunt i fora de l'abast. Han es va llançar cap a ella, volant a través del gel en una càrrega frontal cap a Gor. «Ben. Leia». Fins i tot amb el contenidor de deixalles destruït, encara podrien estar en perill. Mentre aquest boig estigués solt, ningú quedaria fora de perill.
La F-99 va reduir la velocitat i després va donar la volta cap a ells, disparant els canons làser.
«Bé», va pensar Han. I probablement intel·ligent: no hi havia manera que una nau d'artilleria pogués avançar més ràpid que el Chevalier, i Gor segurament ho sabia. La seva única opció era donar-se volta i lluitar.
—Acabem amb això —va dir Han, deixant volar dos torpedes mentre empenyia els motors a sobremarxa darrere d'ells. El foc làser de la F-99 va martellejar el morro del Chevalier, sacsejant-lo, però a Han no li va importar, no va reduir la velocitat i ni tan sols es va preocupar per ajustar més la potència de l'escut cap a la proa.
Gor va fer explotar un torpede en el cel i va intentar apartar-se del camí de l'altre, aconseguint que només el rasqués, mentre passava com un raig. Han s'estava acostant ara i va poder distingir la seva cara llarga a través de l'escut blindat, mentre els canons làser s'il·luminaven novament.
—Han... —el va prevenir Taka—, els escuts no poden...
Han va girar de sobte el Chevalier cap avall, deixant que l’andanada de làser passés inofensivament per a dalt, i després va recórrer un arc lleugerament cap amunt, de manera que es van llançar cap a la F-99 des de baix. Llavors va disparar una andanada. Tots els canons del Chevalier van cobrar vida alhora, i els dos últims torpedes van xisclar, xocant contra la F-99 amb força devastadora i enviant erupcions de foc i fum a través del seu casc.
—Probablement ell tractarà de... —va dir Taka—. Allà! —Una figura va sortir disparada dels enderrocs que col·lapsaven.
En Han envià una tempesta de foc làser just a l'abdomen de Gor, partint-lo en dos.
—Saps? —va dir Taka—, la cosa de tallar gent a la meitat és que no sempre...
Amb una altra ràfega dels canons, el cap i el tors de Gor van explotar fins a quedar reduïts a res.
—... funciona —va acabar Taka—. Molt bé, això haurà estat prou.
—Ara —va dir Han—, on dimonis estan Lando i Chewie?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada