dimarts, 15 de maig del 2018

Els Senyors de la Guerra de Balmorra (Int)



Els Senyors de la Guerra de Balmorra

Llibre # 6


Ryder Windham



El que el Comte Dooku vol, el Comte Dooku ho aconsegueix.
Encara que sigui un senador.
Encara que sigui un hutt.
Té sort de tenir a caça-recompenses com Jango Fett i Aurra Sing per ajudar-lo.



INTRODUCCIÓ

Lord Tyranus, l'aparença secreta del Mestre Jedi renegat Comte Dooku, tenia plans per a les drassanes de naus estel·lars de Fondor, així que va estar bastant descontent quan va saber que tres criminals -Groodo el Hutt, el Senador Rodd de Fondor i l'enginyera de droides Hurlo Holowan- havien intentat portar la ruïna al sistema Fondor. Determinat a fer que els tres dolents fossin capturats i li fossin lliurats, Tyranus va contractar al caça-recompenses Jango Fett.
Jango volia que el seu fill, Boba, es convertís en un caça-recompenses, i va permetre al noi de nou anys que s'unís a ell en la perillosa tasca. Desafortunadament, Jango aviat va saber que Groodo, Rodd i Holowan també estaven sent sotjats per dos altres caçadors: Cradossk el trandoshà, líder del Gremi de Caça-recompenses, i el fill d’en Cradossk, el assedegat de sang Bossk.
Jango va capturar a Rodd, però amb un major contratemps: Mentre la guàrdia d’en Boba estava baixa, va ser temporalment capturat per Bossk i va ser portat davant Cradossk. Encara que Cradossk i Bossk no coneixien el nom d’en Boba, els instints ben entrenats d’en Cradossk ràpidament van determinar que el noi era el fill d’en Jango.
Després d’alliberar-lo dels trandoshans, Jango es mostrava reticent a continuar la seva tasca fins que Boba estigués fora de perill. Va subcontractar a Zam Wesell, la caça-recompenses canviaformes clawdita, perquè anés a la caça de la Hurlo Holowan. Jango també va contactar amb Tyranus, que va resoldre esbrinar qui havia contractat a Cradossk, i llavors fer que Cradossk anul·lés el treball.
Mentre Jango tornava a Boba al planeta Kamino, on ell i Boba vivien entre els clonadors kaminoans, Zam Wesell va rastrejar la Holowan fins al planeta Kuat. Bossk també va viatjar al sistema Kuat, esperant capturar la Holowan i demostrar les seves habilitats de caçador al seu pare. Els esforços d’en Bossk van ser en va quan va ser capturat per les autoritats de la Patrulla de l'Espai del Kuat al Port de Passatgers de Kuat, una estació espacial colossal en òrbita a Kuat.
Zam capturà la Holowan i la va transportar al sistema Commenor, on Holowan va ser lliurada a Jango. A bord de la seva nau, l'Esclau I, Jango va informar a Zam que Groodo tenia un germà al planeta Balmorra, i sospitava que Groodo podria haver buscat protecció allà. Zam sabia que Jango estava familiaritzat amb Balmorra, on una vegada, durant una altra missió, gairebé havia estat assassinat per un Menjanavalles, un droide assassí dissenyat per la Hurlo Holowan.
Jango també li va dir a Zam que havia portat una cosa de tornada amb ell de Kamino, una cosa que acabaria amb la curiositat d’en Cradossk sobre Boba i la seva relació amb Jango. Llavors Zam va observar mentre Jango obria un compartiment secret sota el seu catre per ensenyar-l’hi. Malgrat totes les horribles coses que Zam havia vist i fet com una executora de contractes, no estava preparada per a la visió del que jeia dins el compartiment...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada