dissabte, 12 de maig del 2018

La canviaformes colpeja (Int)


La canviaformes colpeja

Llibre # 5

Ryder Windham


Darth Tyranus ofereix una recompensa pel cap de la Hurlo Holowan, la diabòlica enginyera de droides.
Però Holowan ha fugit a l'estat fortificat de Kuat.
Entrar a les seves casernes serà difícil. Sortir ho serà encara més. Només una canviaformes pot esperar entrar. Només una caça-recompenses anomenada Zam Wesell pot esperar sortir... amb vida.



INTRODUCCIÓ

Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana, les drassanes orbitals de naus estel·lars van ser gairebé destruïdes per tres criminals: el cobdiciós fabricant de naus estel·lars Groodo el Hutt, la diabòlica enginyera de droides Hurlo Holowan i el nefast Senador Rodd de Fondor. Junts havien traçat un pla per utilitzar droides per portar la ruïna a les drassanes de naus estel·lars de Fondor perquè ells poguessin aprofitar-se dels negocis perduts de Fondor. Encara que el seu pla va fallar, havien treballat amb tal secretisme que les autoritats ni tan sols sospitaven que haguessin fet cap cosa malament, i no es va fer cap arrest.
No obstant això, un Jedi renegat anomenat Comte Dooku tenia un major interès en el sistema Fondor i, quan va saber que les drassanes de naus estel·lars de Fondor gairebé havien estat destruïdes, va usar els seus recursos per identificar ràpidament als tres dimonis que estaven darrere del pla. Després de consultar-ho amb el seu Mestre, el Lord Sith Darth Sidious, Dooku va contractar al caça-recompenses Jango Fett perquè capturés a Groodo, Holowan i al Senador Rodd. Dooku volia al trio amb vida.
Desconegut per Dooku i Jango Fett, els conspiradors també havien estat identificats per un altre individu poderós: Wat Tambor, capatàs de la Tecno-Unió. Buscant venjança contra aquells que poguessin posar en perill les seves inversions en el sistema Fondor, Wat Tambor va contractar a Cradossk el transdoshà, Líder del Gremi de Caça-recompenses Intergalàctic, perquè matés a Groodo, la Holowan i al Senador Rodd.
Jango Fett va permetre que el seu fill de nou anys, Boba, s'unís a ell en la caça. Coincidentment, Cradossk també havia fet equip amb el seu fill, Bossk, de vint-i-nou anys. Jango va tenir un desacord amb Cradossk en una estació espacial de Fondor, semblava que Cradossk estava més interessat en convèncer a Jango perquè s'unís al Gremi de Caça-recompenses que en la recompensa.
Els caça-recompenses van rastrejar al Senador Rodd per l'hiperespai fins al planeta Esseles. Allà, Jango reeixidament va capturar a Rodd i el va col·locar en una gàbia de presoners a la nau d’en Jango, l'Esclau I, que descansava en una plataforma d'amarratge a l’espaiport intergalàctic Calamar a Esseles. Seguint a la captura d’en Rodd, Jango havia ordenat a Boba que preparés les gàbies de l'Esclau I per acomodar a Groodo, llavors Jango va anar amb Bossk a trobar-se amb Cradossk en una altra plataforma d'amarratge. Però després de negar-se un cop més a la invitació d’en Cradossk d'unir-se al Gremi de Caça-recompenses, Jango va tornar a l’Esclau I... i va descobrir que Boba s'havia esvaït!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada