dissabte, 5 de maig del 2018

La princesa ostatge (i Ep)

Anterior


EPÍLEG

Tres dies més tard, al planeta Coruscant, una figura encorbada, encaputxada, sortia a la balconada d'una torre abandonada per mirar la Ciutat Galàctica. La nit havia caigut, però els gratacels densament agrupats semblaven brillar en la foscor sota les carreteres amb un flux sense fi, abarrotades de trànsit aeri.
Des d'una porta oberta de darrere de la figura encaputxada, una veu profunda va dir:
–Bona nit, Mestre Sidious. –La veu pertanyia a un antic Mestre Jedi, un home alt, dignificat amb els cabells platejats perfectament pentinats. Una capa negra estava ancorada al seu coll per una cadena de plata, i el seu uniforme entallat estava fet dels materials més fins. Com a Jedi, havia estat conegut com a Comte Dooku, però davant el seu present Mestre, el Lord Sith Darth Sidious, usava un altre nom.
–Lord Tyranus, –va respondre Darth Sidious sense tornar-se per mirar al seu aprenent. Tres dies abans, quan havia sentit per primera vegada els informes de droides renegats i naus estel·lars explotant en el sistema Fondor, havia demanat al Comte Dooku que ho investigués. Ara, Darth Sidious va preguntar–: Quines notícies hi ha de Fondor?
El procediment actual de la investigació del Comte Dooku havia estat tant perillós com laboriós, requerint que enviés agents perquè s'infiltressin en secret a l’espaiport de Fondor, accedissin als extensos diaris de vols de l'estació i registres de seguretat, i després seguissin rastres i busquessin pistes sense ser detectats. Les pistes disperses incloïen l'arribada no programada i ràpida partida d'una nau estel·lar extremadament opulenta del planeta Esseles, una holocinta de seguretat que mostrava una trobada d'una figura encaputxada amb la mateixa nau opulenta, i les restes recol·lectades de diversos droides danyats. Però tot i els destacables esforços, Dooku sabia que el seu Mestre no estava interessat en el procediment de la seva investigació, només en les seves troballes. Així que en un baríton confiat, Dooku va respondre:
–Groodo el Hutt, un fabricant de naus estel·lars d’Esseles, va intentar arruïnar les drassanes de naus estel·lars de Fondor. He d'entendre que el seu motiu era obtenir els negocis perduts de Fondor. El pla d’en Groodo va ser frustrat pels Jedi, però fins ara ha aconseguit eludir les seves sospites. Els Jedi no saben de la seva implicació.
Darth Sidious va arrufar les celles.
–Si el pla del hutt hagués tingut èxit, hauria estat un contratemps molt inconvenient per als nostres futurs plans per Fondor. Té còmplices?
Darth Tyranus va assentir.
–Evidentment, hi havia dos. La primera era una enginyera de droides anomenada Hurlo Holowan. El segon era... -El Comte Dooku no va poder resistir una breu pausa dramàtica abans d'acabar–, el Senador Rodd de Fondor.
–Rodd. –Darth Sidious es mofà–. Sens dubte motivat pels diners del hutt.
–Indubtablement, –va estar d'acord Dooku–. He de dir, tots van fer un excel·lent treball evitant la detecció. Com Groodo, el Senador i l'enginyera de droides ni tan sols són sospitosos en l'incident de Fondor.
–Tot i el seu fracàs en dur a terme el seu pla, el seu sigil és admirable, –va admetre Darth Sidious–. No obstant això, no podem permetre que interfereixin amb els nostres plans de nou. S'ha de tractar amb el hutt i les seves cohorts apropiadament. Contacta amb el caça-recompenses.
El Comte Dooku va somriure.
–Com vulgui, Mestre.

FI
Continuarà...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada